Notice: Undefined offset: 4 in E:\htdocs\new\includes\controllers\components\GeneralComponent.component.php on line 251
ПРЕДИ КАФЕТО ДА ИЗСТИНЕ - СИНЕЛИБРИ 2024
Зареждам...
ПРЕДИ КАФЕТО ДА ИЗСТИНЕ - СИНЕЛИБРИ 2024

Купи билет



Година: 2018
Продукция: Друга

СИНЕЛИБРИ 2024

ПРЕДИ КАФЕТО ДА ИЗСТИНЕ - Япония, 2018, 117 мин.,  приключенски, драма, фантастика
Режисьор: Аюко Цукахара
Сценарист: Аюко Цукахара
В ролите: Касуми Аримура, Мотоки Фуками, Кенто Хаяши, Юрико Ишида, Кентаро Ито, Уакана Мацумото, Куми Хирай, Ютака Мацушиге и др.
Език: японски
Субтитри: български

По едноименния роман на Тошиказу Кавагучи

Независимо дали човек се връща в миналото, или се пренася в бъдещето, настоящето не се променя. Променят се хората, дръзнали да се пренесат в миналото или да надникнат в бъдещето.

В един оживен японски квартал се намирало чудато кафене с още по-чудато име: „Фуникули-фуникула“. Легендата разказва, че вътре имало магичен стол, който пренасял посетителите назад във времето при определени условия. Първо, дори и да се върнеш в миналото, не можеш да се срещнеш с хора, които никога не са влизали в кафенето. Второ, колкото и да се опитваш, връщането ти в миналото с нищо няма да промени настоящето. Трето, времето, за което е възможно да се пренесеш в миналото, започва от мига, в който налеят кафе в чашата ти, и приключва, когато кафето изстине…
Филмът е адаптация по световния бестселър на японския писател и драматург Тошиказу Кавагучи. Изящна, леко романтична и сгряваща история с фантастичен привкус, посветена на един вечен въпрос: ако можем да обърнем хода на времето, какво бихме променили в поведението си и с кого бихме желали да се срещнем, макар и за минути, преди кафето да изстине.
 
Награди и номинации:

  • 2019 Награда на Японската академия за изгряваща звезда (Кентаро Ито)

Цени на билетите: 12 лв. редовна цена, 10 лв. намаление за учащи/пенсионери.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички