Notice: Undefined offset: 4 in E:\htdocs\new\includes\controllers\components\GeneralComponent.component.php on line 251
Зареждам...
ВСЯКА ПЪРВА СРЯДА

Купи билет



1 октомври 2024 - зала 1 - 19:00 часа

"ВСЯКА ПЪРВА СРЯДА"

Емил Марков и Керана в пиесата на Щефан Фьогел
"Всяка първа сряда"
Нормални хора за нормален секс
 
Красиво, но опасно момиче със запазен, но попрезрял мъж – и вече ти е смешно! Тя не е проститутка. Той не е сексуален маниак. Но сключват сделка – „Аз ти плащам, а ти ми даваш тялото си.“ Никой от двамата не е готов за това, което ще се случи.
Опасното момиче и попрезрелият мъж „слагат всичко на масата“ – пари, секс, страхове, мечти. Без угризения и без оправдания! Невъздържани реакции, взаимни провокации, непредвидими последствия. И ти става все по–смешно.
Неусетно двамата стигат отвъд представите за морално и неморално, правилно и грешно. И всичко това заради необяснимото желание да се докоснат истински. И вече не ти е само смешно.
Смях и сълзи, нежност и гняв! Чакай, май става дума за любов? Неприемлива и невъзможна? Ако е така, дали ще я познаят?
 
Неукротимата Керана за пръв път на театрална сцена! Тя е смела и обича да се гмурка в дълбокото. Никога досега не е играла в пиеса. Въпреки това веднага приема предложението на Емил Марков да участва в неговата постановка, защото много харесва текста и интерпретацията, която й предлага Емил. А той решава да я покани, заради нейната страст, отдаденост и харизма, когато е на сцената с групата си „Керана и Космонавтите“. А и защото, подобно на героите от пиесата, двамата са съвсем различни хора от различни поколения, които трудно можем да си представим, че биха могли да имат нещо общо.
Емил Марков и Керана – един неочакван тандем!
И музиката на „Керана и Космонавтите“.
 
 
-------------
 
Пиеса на Щефан Фьогел
Участват: Емил Марков и Керана
Режисьор: Емил Марков
Художник: Ванина Цандева
Музика: „Керана и Космонавтите“
 
Подходяща за: 16+ години
Времетраене: 80 минути



МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички