Notice: Undefined offset: 4 in E:\htdocs\new\includes\controllers\components\GeneralComponent.component.php on line 251
Зареждам...
МОЯТА ВЕЧЕР, ТВОЯТА НОЩ

Купи билет



зала 1 - 19:00 ч.


МОЯТА ВЕЧЕР, ТВОЯТА НОЩ
 
"Моята вечер, твоята нощ" е уникален театрален спектакъл с участието на Александър Сано и Мартина Апостолова 
 
Действието се развива в Германия и България, а вие ще станете част от огромната любов на двама души, разделени между двете държави. Ще се смеете, ще плачете и ще се разпознаете в главните герои.
Обещаваме Ви един незабравим спектакъл, който е за хора с вкус към красивото и стойностно изкуство.
Текст: Яна Борисова
Режисьор: Димитър Коцев-Шошо
Музика: Милен Кукошаров
Сценография и костюми: Елис Вели
Продуцент: Арт билет
 
- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение до 10 минути ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви
 
„Моята вечер, твоята нощ" ни отвежда в сърцето на една от онези силни и на пръв поглед необясними връзки между хората, които определяме като съдбовни. Историята започва с ненадейна нощна среща между двама души с общо минало, които са се разделили отдавна. Елис живее в София, а Макс е в Берлин. Изненадващо и за двамата, те нахълтват отново в познатата им емоционална територия, която ще се окаже може би най-незаменимата част от живота им. Ужасно смешен и трогателен разказ за това, че големите истории са по-силни от нас. Те просто се случват, колкото и да се опитваме да ги избегнем или да се отдалечим. По това разбираме, че са големи. Случват се.
 
„Моята вече, твоята нощ" напомня на музикално произведение за два инструмента, което разказва живота по едно и също време, в две различни сърца. В две точки от света - двама души, които изпитват вълнение под общото нощно небе.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички