Notice: Undefined offset: 4 in E:\htdocs\new\includes\controllers\components\GeneralComponent.component.php on line 251
Зареждам...
ГЛАС / Международен театрален фестивал за монодрама "Към звездите"

Купи билет



6 октомври 2024 - зала 2 - 19:30 часа

"ГЛАС"

Автор: Елена Алексиева
Режисьор: Ивайло Христов
Сценография и костюми: Марина Янева
Музика: Дони - Добрин Векилов
Участват: Антоанета Добрева – Нети
Продуцент: Театър "Българска армия"
 
Представлението е част от Международен театрален фестивал за монодрама "Към звездите"
 
- Допустимо е закъснение с до 10 минути след обявения начален час. При закъснение с повече от 10 минути, зрители няма да бъдат допускани в театъра и билетът ще се счита за използван.
- При закъснение ще бъдете настанени на места различни от упоменатите в билета Ви
 
Присъединете се към нас за една незабравима вечер в театъра, където изкуството и животът се сливат в една история. „Глас" не е просто пиеса, а преживяване – огледало, в което се отразяват битките и триумфите на всеки артист, който се осмелява да мечтае. Станете свидетели на превръщането на тишината в песен, на сянката в светлина и открийте Гласа, който резонира във всички нас. Изживейте магията на „Глас" и позволете на представлението да ви вдъхнови да намерите смелост да излезете от сянката и да влезете в собствената си светлина на прожекторите.
 
Чувствали ли сте се така, че независимо от всичко, което правите в живота си, може би никога не е достатъчно? Или сте мислили, че никога не сте съществували?
 
Кои сте вие?
 
Отговорите на тези въпроси са в дълбините на вашето съществуване. Най-значимият момент на пътя е осъзнаването, че всяко действие, което предприемаме, трябва да отговаря на нашите собствени стандарти. Осъзнаеш ли кой си ще разбереш, че си значим, жив и съществуваш.
 
Виктория Глас, жена с изключително силен характер, ще ви покаже какво е да бъдеш себе си въпреки трудностите, хората около нас и провалите. Ще ви каже, че именно заради тях сме това, което сме и никога не трябва да спираме да следваме собствения си път.
 
Спектакълът навлиза в същността на това какво означава да желаеш живота на някого, когото идолизираш, да стоиш толкова близо, но и толкова далеч от светлината на прожекторите, и в крайна сметка да намериш смелост да се изправиш пред страховете си и да прегърнеш собствената си идентичност. Това е история за битките, в които се предаваме, преди да се бием, за цената на преследването на сянката на гения и за дълбокото освобождение, когато се научим да обичаме себе си отново. Актрисата Антоанета Добрева – Нети се превъплъщава в ролята на Виктория Глас, дубльорката на оперната прима Мария Калас. Чрез образа на Нети навлизаме в психиката на една артистка, разпъната между възхищението и съперничеството, а гласът ѝ отразява бурните емоции на един живот, изживян в периферията на славата.
 
„Миналото стои на пътя ти. Там, където никога не е имало път."
Виктория ГЛАС
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички