Зареждам...
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ПРОЖЕКЦИЯТА НА „ВЕЗДЕСЪЩИЯТ“ НА 20.10 СЕ МЕСТИ В 17 ч. В ЗАЛА 1. БИЛЕТИТЕ ВАЖАТ БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА. МОЛИМ ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО!***Третото издание на кино-литературния фестивал СинеЛибри 2017 ще се проведе във Варна от 12 до 22 октомври във Фестивален и конгресен център, всеки ден от 19 ч. в зала "Европа". Билетите вече са в продажба!***От 23 до 26 октомври очаквайте за първи път във Варна фестивал за селекция от документални филми SOFIA BITING DOCS***
25 МЕЖДУНАРОДЕН ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ "ВАРНЕНСКО ЛЯТО" - музикални събития в зала 1 на ФКЦ 2017

В края на XXV Международен театрален фестивал, съвместно и с Международния музикален фестивал „Варненско лято“, в зала 1 на Фестивален и конгресен център, в рамките на програмата  МЕТРОПОЛИТЪН ОПЕРА НА ЖИВО ОТ НЮ ЙОРК, ще бъде излъчена сателитна прожекция на постановката на  „Травиата“ с българската оперна прима Соня Йончева в главната роля.

На живо, в основната програма на фестивала, почитателите на фламенкото ще могат да видят блестящия спектакъл DESPLANTE на една от най-нашумелите нови звезди на Испания в жанра - Едуардо Гереро. Той ще танцува на сцената на зала 1 на 8 юни от 20:30 ч.

Събития за фестивала
Понеделник
12.06.2017
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички