Зареждам...
ДВА VIP БИЛЕТА НА ЦЕНАТА НА ЕДИН за ВЕЛИКДЕНСКИ ОРГАНОВ КОНЦЕРТ НА ПРОФ. ЕБЕНБАУЕР ОТ ВИЕНСКАТА КАТЕДРАЛА "СВ. СТЕФАН" И СОПРАНОТО СУЗАНЕ КУРЦ! 9 април, 19ч. ***ГЛЕДАЙТЕ „ЛИЛИ РИБКАТА“ – БЪЛГАРСКА ФАНТАСТИЧНА ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ***ОТ 16.02 – „МАТИЛДА“ – СКАНДАЛНИЯТ ФИЛМ НА АЛЕКСЕЙ УЧИТЕЛ, ЗАСНЕТ СРЕД ЕСТЕСТВЕНИТЕ ДЕКОРИ НА САНКТ ПЕТЕРБУРГ*** СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ ВАРНА 2018 ОТ 16 ДО 23 МАРТ – БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА!***
25 МЕЖДУНАРОДЕН ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ "ВАРНЕНСКО ЛЯТО" - музикални събития в зала 1 на ФКЦ 2017

В края на XXV Международен театрален фестивал, съвместно и с Международния музикален фестивал „Варненско лято“, в зала 1 на Фестивален и конгресен център, в рамките на програмата  МЕТРОПОЛИТЪН ОПЕРА НА ЖИВО ОТ НЮ ЙОРК, ще бъде излъчена сателитна прожекция на постановката на  „Травиата“ с българската оперна прима Соня Йончева в главната роля.

На живо, в основната програма на фестивала, почитателите на фламенкото ще могат да видят блестящия спектакъл DESPLANTE на една от най-нашумелите нови звезди на Испания в жанра - Едуардо Гереро. Той ще танцува на сцената на зала 1 на 8 юни от 20:30 ч.

Събития за фестивала
Понеделник
12.06.2017
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички