Зареждам...
-20% НА КАСА И ОНЛАЙН ЗА БИЛЕТИ НА БАЛКОНА В ЗАЛА 1 ЗА КИТАЙСКИ КЛАСИЧЕСКИ ТАНЦ ФЪН МО НА 26 ЯНУАРИ! ***ОТ 19 ДО 25.01 КИНО ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК, ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ И СЕВЕРНА АФРИКА В СОФИЯ МЕНАР ФИЛМ ФЕСТИВАЛ 2018*ГЛЕДАЙ "ВЪЗВИШЕНИЕ" ПРЕЗ ЯНУАРИ И СПЕЧЕЛИ "РИБНИЯ БУКВАР" НА П. БЕРОН ОТ ФИЛМА! НАПИШЕТЕ ИМЕНАТА И ТЕЛЕФОНА СИ НА БИЛЕТА ОТ ФИЛМА, И ГО ПУСНЕТЕ В КУТИЯТА НА КАСАТА!
TANGUARDA

Купи билетTANGUARDA  се е превърнал в синоним за артистично изследване и рядко музикално вдъхновение с безпрецедентно качество. Ансамбълът обединява забележителни музиканти с тяхната неудържима любов към тангото. Основателят на групата - пианистката Мария Мартинова създава платформа, където съвременното танго обединява бунтовния дух на Танго нуево с изисканите качества на традицията. Комбинирайки  два различни свята в едно - този на класическата музика и на тангото - Мария събира в този проект едни от най-вълнуващите и вдъхновяващи танго изпълнители.

Основните членове на звездния състав на TANGUARDA са Марсело Нисинман /бандонеон/, изключителен инструменталист и композитор, последовател на своя ментор Астор Пиацола; цигуларят Сирил Гарак, утвърдил се като един от най-емблематичните танго цигулари и Винфрид  Холценкамп – признат като най-известният  танго басист в Европа.
Сред музикантите, работили в ансамбъла се открояват имена като Даниел Роуланд, Густаво Бейтелман, Алфредо Маркучи, Пабло Агри, Хавиер Коен, Хуан Карлос Куачи, Игор Семеноф, Кристиан Зарате, Хуанио Мосалини, Виктор Вилена и много други. Членовете на TANGUARDA си сътрудничат с някои от най-известните изпълнители на класическа музика, джаз и танго - Иври Гитлис, Марта Аргерих, Гидон Кремер, Гари Бъртън, Ришар Галиано,   Елвис Костело, Лайза Минели, Фернандо Суарес Паз, Густаво Бейтман, Пабло Агри, Хуан Хосе Мосалини и др.

TANGUARDA се  радват на препълнени зали на сцените на някои от най-престижните фестивали в Европа като Stresa Festival, Gergiev Festival, Барбикан-Блейз, Бозар фестивал и др.
Пред варненската публика  TANGUARDA  ще представят творби от Астор Пиацола, Марсело Нисинман, Агустин Барди и Освалдо Тарантино. Елегантен акцент в концерта е участието на танцовата двойка Селин Руис и Жереми Бребар.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички