Зареждам...
*** VARNA INTERNATIONAL ACADEMY И ПЪРВИТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ ЗА ПРЕМИЕРНИ ЗАГЛАВИЯ *** ОТ 28 МАЙ СЕДМИЦА НА ИСПАНСКОТО И ИБЕРОАМЕРИКАНСКОТО КИНО***НА 2 И 5 ЮНИ ОТ 14 Ч. – „ТРИ СЕСТРИ“ НА ЧЕХОВ – СПЕКТАКЪЛ НА РУСКИ, ЖЕСТОМИМИЧЕН ЕЗИК, СЪС СУБТИТРИ НА РУСКИ, БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ***НА 8 ЮНИ ОТ 14 ч. И 18 ч. НАЦИОНАЛНИЯТ ТЕАТЪР - ЛОНДОН НА ЖИВО:ПРЕДСТАВЯ „ХЕДА ГАБЛЕР" ОТ ХЕНРИК ИБСЕН***„МЕТРОПОЛИТЪН ОПЕРА“ НА ЖИВО ОТ НЮ ЙОРК ПРЕДСТАВЯ„БОХЕМИ“ ОТ ДЖАКОМО ПУЧИНИ НА 14 ЮНИ ОТ 19 Ч.***
"East-West Chamber Orchestra" солисти Сергей Крилов, цигулка и Ростислав Кример, пиано

Купи билет29 юни Фестивален и конгресен център 19 ч.
Концерт на Камерен оркестър "East-West Chamber Orchestra"
солисти Сергей Крилов, цигулка и Ростислав Кример, пиано

Менделсон – Концерт за цигулка, пиано и струнни, ре минор, MWV O4
Аренски – Вариации на тема от Чайковски, ла минор, оп. 35а
Чайковски – Серенада за струнни, до мажор, оп. 48


Вдъхновеният от Юри Башмет проект "East-West Chamber Orchestra" гостува на Международния музикален фестивал „Варненско лято“ на 29 юни във Фестивалния и конгресен център от 19 часа. Виртуозни музиканти от Източна и Западна Европа се събират, за да изваят заедно шедьоври на Менделсон, Чайковски и Аренски. Главен диригент и артистичен директор е Ростислав Кример.

Основана през 2015 г. като оркестър на Международния музикален фестивал на Юри Башмет, формацията всеки сезон изнася концерти в различни страни на Европа. Оркестърът се определя като посланик на международното сътрудничество, мира и културните връзки в Европа и света. Освен с изявените изпълнители, носители на престижни награди от световни конкурси "East-West Chamber Orchestra“ впечатлява и с подбора на много добри инструменти.

Познавачите във Варна ще имат възможността да се потопят в изкуството на "East-West Chamber Orchestra" и на двама именити солисти – Сергей Крилов – цигулка и Ростислав Кример – пиано.

Билети от Касата на ФКЦ.
Цени на билетите от 5 и от 20 лв.
Билети за ученици, студенти и пенсионери – 2 лв.

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички