Зареждам...
* От 15 февруари гледайте във ФКЦ НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ „ГРЕШНИЦИ“! *** ПОДАРИ С ЛЮБОВ ЛЮБОВТА КЪМ МУЗИКАТА – 110 лв. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ ЛУКСОЗНИ ПОКАНИ ЗА ДВАМА за концерта на МАРИО ХОСЕН И ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР - 24.03.2019г.! *** ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА ЗА ПЪРВИТЕ 100 БИЛЕТА - ОТСТЪПКА ОТ 10 ЛВ за Виолончелов квартет РАСТРЕЛИ - От Брамс до Бийтълс на 12 април!***
3/4
Година: 2017
Продукция: Българска

1 септември - зала 5 - 20.00 ч.
МЕЖДУНАРОДЕН ФИЛМОВ ФЕСТИВАЛ "ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ"

"3/4"
 - България, Германия, 2017 г., 83 мин.
Режисьор: Илиян Метев, Бетина Ип
С участието на: Мила Михова, Николай Машалов, Тодор Велчев


Мила е талантлива пианистка с бъдеще. Баща й обръща повече внимание на пръстените на Сатурн, отколкото на нейните цели, а пък брат. Портрет на едно семейство през последното им лято заедно.
ИЛИЯН МЕТЕВ завършва Британското филмово и телевизионно училище. Премиерата на документалния му филм „Последната линейка на София“(2012) е в рамките на “Седмица на критиката “ на фестивала в Кан (2012), където е номиниран за „Златната камера“ и печели наградата “Визионер“. Творбите му са показвани в музея на Съвременното изкуство в Ню Йорк и са получили над 40 награди.
Фестивали и награди
Световна премиера – Локарно МФФ в секцията “Представяне на кинематографисти от конкурсната програма” 2017, награда „Златен леопард“.


Цена на билета: 6 лв. 

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички