Зареждам...
***ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ - 24 АВГУСТ, 19 ч. - ПРЕМИЕРА НА „СТУДЕНА ВОЙНА“ – НАГРАДА ЗА РЕЖИСУРА, КАН 2018!*** ОФИЦИАЛНО ЗАКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ – 31 АВГУСТ, 19 Ч. – ПРЕМИЕРА НА „КРАДЦИ ОТ МАГАЗИНИ“ – НОСИТЕЛЯТ НА „ЗЛАТНА ПАЛМА“, КАН 2018.***-20% за ПЪРВИТЕ БИЛЕТИ за балетния спектакъл „ЛЮБОВ” на Софийска опера и балет на 30 август! ***
3/4

Купи билетГодина: 2017
Продукция: Българска

1 септември - зала 5 - 20 ч.

"3/4"
 - премиерен филм на България, Германия, 2017 г., 83 мин.

Режисьор: Илиян Метев, Бетина Ип
С участието на: Мила Михова, Николай Машалов, Тодор Велчев


Мила е талантлива пианистка с бъдеще. Баща й обръща повече внимание на пръстените на Сатурн, отколкото на нейните цели, а пък брат. Портрет на едно семейство през последното им лято заедно.
ИЛИЯН МЕТЕВ завършва Британското филмово и телевизионно училище. Премиерата на документалния му филм „Последната линейка на София“(2012) е в рамките на “Седмица на критиката “ на фестивала в Кан (2012), където е номиниран за „Златната камера“ и печели наградата “Визионер“. Творбите му са показвани в музея на Съвременното изкуство в Ню Йорк и са получили над 40 награди.
Фестивали и награди
Световна премиера – Локарно МФФ в секцията “Представяне на кинематографисти от конкурсната програма” 2017, награда „Златен леопард“.


Цена на билета: 6 лв. 

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички