Зареждам...
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ МИХАИЛ БЕЛЧЕВ на 28 март и ТОНИ ДИМИТРОВА на 4 април!***ПРОМО ЦЕНИ -10% за ПРАЗНИЧЕН ОРГАНОВ КОНЦЕРТ НА БОЯН БЪЧВАРОВ на 30 април в зала 1 на ФКЦ! ***ПОСЛЕДНИ МЕСТА НА ПАРТЕР ЗА ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР & МАРИО ХОСЕН НА 24.03.2019!
ЧОВЕКЪТ С ХИЛЯДА ЛИЦА
Година: 2016
Продукция: Европейска

23 август - зала 5 - 20:30 ч.

ЧОВЕКЪТ С ХИЛЯДА ЛИЦА - филм на Испания 2016 г., 123 минути

Режисьор: Алберто Родригес
В ролите: Едуард Фернандес, Хосе Коронадо, Микел Гарсия Борда, Сантяго Молеро, Джеймс Шоу, Крейг Стивънсън, Рафаел Сандовал, Рамон Радос, Емилио Гутерес Каба, Мирейа Портас


„Човекът с хиляда лица“ е един от най-награждаваните испански филми за годината, носител на 11 Награди и 29 Номинации!
Този напрегнат шпионски трилър е дело на режисьора Алберто Родригес и неговия екип, зад тях стои и хитовият трилър - "Малкият остров". 
Алберто Родригесе най-горещият испански режисьор в момента! Той подхожда с еднакво внимание към всеки детайл от филмите си - от режисурата със затаяващи дъха напрегнати моменти, както и такива на драматизъм, през визуалните и специални ефекти, костюмите и музиката към тях. 
Историята на мъж, който съсипва цяла една страна. Разказ за измами и измамници, филмът е базиран на реални факти и истории. Той разказва за един от най-интригуващите характери от последните декади, а именно – шпионинът Франсиско Паеса. 

Цена на билетите - 7 лв.,
намаление за учащи и пенсионери - 5 лв.

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички