Зареждам...
*** САМО НА 21 ЯНУАРИ В ЗАЛА 1 ЧУЙТЕ "ЗВУЦИ ОТ ЗЕМИТЕ НА ГАНСУ" ПО ПОВОД КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА! * ПЪРВИ ПРОМОБИЛЕТИ НА ЦЕНА -10 лв. за МАРИО ХОСЕН & ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР - 24 март 2019г.
ЧОВЕКЪТ ОТ ЛА МАНЧА

01 юли 2018 - 21,00 ЛЕТЕН ТЕАТЪР

ХИТOВИЯ МЮЗИКЪЛ „ЧОВЕКЪТ ОТ ЛА МАНЧА“ гостува в ЛЕТЕН ТЕАТЪР ВАРНА

МЮЗИКЪЛ с 10 НАГРАДИ „ТОНИ” г.

Диригент - Ганчо Ганчев

Режисура и превод - Борис Панкин

Сценография - Иван Токаджиев

Костюми - Петър Митев

Хореография - Боряна Сечанова

	 

Историята на Дон Кихот оживява в мюзикъла на Русенската опера "Човекът от Ла Манча". Орлин Горанов и Мариан Бачев ще се превъплътят в образа на знаменития идалго и неговия верен оръженосец Санчо Панса на 1 юли в ЛЕТЕН ТЕАТЪР - ВАРНА.

 

Мюзикълът ще ни пренесе в испанска Севиля в края на XVI век. Дон Мигел де Сервантес и неговият прислужник Санчо са хвърлени в тъмница по заповед на Светата Инквизиция. Те са обвинени в престъпления срещу Църквата и ще бъдат разпитани и евентуално съдени. Мнозина си спомнят телевизионния театър "Човекът от Ла Манча" от 1968 г. с великолепната игра на Коста Цонев и Никола Анастасов. Така че предизвикателството пред Орлин и Мариан е твърде голямо, защото сравнението е неизбежно.

 

Представлението е дело на създателите на мюзикълите "Коса", "Ах, този джаз!" и "Оркестър без име": режисьорите Евгени Господинов и Борис Панкин, художниците Иван Токаджиев и Петър Митев, хореографа Боряна Сечанова. Диригент на оркестъра е Константин Добройков. Бродуейският хит "Човекът от Ла Манча" от Дейл Васерман, Мич Лей и Джо Дариън е отличен с 10 награди "Тони" - театралният "Оскар". 

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички