Зареждам...
*** ПРОМОЦИЯ ЗА БИЛЕТИ ЗА ЦВЕТНИЦА! ВЕЛИКДЕНСКИ ОРГАНОВ КОНЦЕРТ С БОЯН БЪЧВАРОВ НА 30 април в зала 1 на ФКЦ! Цени на билетите: 8 и 10 лв.!
ЧАСТНА ПИОНЕРСКА 1
Година: 2013
Продукция: Друга

26 август - зала 5 - 14 ч.
МЕЖДУНАРОДЕН ФИЛМОВ ФЕСТИВАЛ "ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ" 2018

"ЧАСТНА ПИОНЕРСКА 1" - Русия 2013 год., детски, 99 мин.

Режисьор: Александър Карпировский
В ролите: Семьон Трескунов, Егор Клинаев, Анфиса Вистингаузен, Юлия Рутберг, Светлана Иванова, Владимир Зайцев, Ирина Линдт, Раиса Рязанова, Тимфей Трибунцев
 
Действието във филма се развива през 1977 г. в индустриалния град Джержинск Горки (сега - Нижни Новгород). Основните герои са Мишка и неговата приятелка Димка. Момчетата се готвят за приключения - риболов, спасяване на бездомно куче, което се развива в истинска детективска история с участието на измисления директор на училището и местните бандити. Събитията поставят децата пред избор, който животът им ще им поднесе: приятелство или дълг.
Учителите искат да изключат Миша и Дима от пионерското дружеството за проваляне на представлението пред високопоставените началници. За тях се намесва Ленка, опитвайки се да предаде на всички, че спасението на един приятел с четири крака - това е пионерският подвиг. 

Цени на билетите: 8 лв. редовен, 6 лв. намаление за учащи и пенсионери
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички