Зареждам...
***КИНОМАНИЯ 2017 ОТ 17 ДО 30 НОЕМВРИ*** ПРИ ПОКУПКА НА 7 ИЛИ ПОВЕЧЕ РАЗЛИЧНИ ФИЛМОВИ ЗАГЛАВИЯ ОТ КИНОМАНИЯ ПОЛУЧАВАТЕ 2 лв. ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ВСЕКИ БИЛЕТ*** НА 25 НОЕМВРИ ИЗВЪНРЕДНИ ПРОЖЕКЦИИ НА „В СВЕТА НА ГИВЪН“ от 17 ч. и от 19 ч.***НЕ ПРОПУСКАЙТЕ на 17 декември РИШАР ГАЛИАНО СОЛО-ОТ БАХ ДО ПИАЦОЛА! ***
ФЕСТИВАЛ "БАЛКАН ФОЛК ФЕСТ" - концерт

19 август - зала 1 - 18 ч.
23 август - зала 1 - 18 ч.

ФЕСТИВАЛ "БАЛКАН ФОЛК ФЕСТ" -  фолклорен концерт 

Фолкор и оркестри от шест държави, духови оркестри и фолклор, Мажоретни състави и фолклор

Истинското щастие се крие в усмивката и смехът на децата. Всяко дете заслужава щастие. Именно затова Фондация Балкан Фолк Фест посвещава концертите от Фестивала Балкан Фолк Фест 2017 на децата... на децата от Клиниката по детска клинична хематология и онкология към МБАЛ "Света Марина" – Варна.

Концертите, които предстоят на 11.08, 13.08, 19.08 и 23.08.2017 г. в зала 1 на Фестивален и Конгресен център – Варна ще бъдат с платен вход от 5 лв. Всички приходи от всеки билет ще бъдат подарени на Клиниката по детска клинична хематология и онкология към МБАЛ "Света Марина" – Варна.

Фондация Балкан Фолк Фест кани всички жители и гости на град Варна да се насладят на изпълненията на фолклорни ансамбли, певчески състави и духови оркестри. Нека помогнем заедно с Вас, защото всяко дете заслужава щастие.19 АВГУСТ:
5 танцови формации
4 духови оркестри
В програмата ще звучат маршове, хорá, полки, валсове, танго, евъгрийни
Женски певчески състав за български фолклор "Божуровските хубавелки"


23 АВГУСТ:
Фондация Балкан Фолк Фест и Легендите на българския фолклор
Янка Рупкина - световно известна българска народна певица
Сестри Златка и Ирина Ставреви - белите лястовици на Странджа
11 танцови формации от България,Сърбия,Хърватия, Полша и
Босна и Херцеговина
Хиляди участници – танцьори, оркестри, мажоретки и певци от България и 14. държави от чужбина подаряват своите изпълнения, за да помогнат на Детската клиника по онкология към МБАЛ "Света Марина". Помогнете и вие
Всички приходи от всеки билет ще бъдат подарени на Клиниката  

ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ: 5 лв. 

Всички средстава от закупените билети ще бъдат дарени на Клиниката по детска клинична хематология и онкология към МБАЛ "Света Марина" – Варна.

   

   

  
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички