Зареждам...
* От 15 февруари гледайте във ФКЦ НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ „ГРЕШНИЦИ“! *** ПОДАРИ С ЛЮБОВ ЛЮБОВТА КЪМ МУЗИКАТА – 110 лв. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ ЛУКСОЗНИ ПОКАНИ ЗА ДВАМА за концерта на МАРИО ХОСЕН И ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР - 24.03.2019г.! *** ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА ЗА ПЪРВИТЕ 100 БИЛЕТА - ОТСТЪПКА ОТ 10 ЛВ за Виолончелов квартет РАСТРЕЛИ - От Брамс до Бийтълс на 12 април!***
Фермерски пазар Варна, всяка неделя, 11-18 ч.
2019 година
Всяка неделя от 11 до 18 часа: ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР ВАРНА

Посетете и купете!
 
Фермерски Пазар Варна Ви очаква със специалните си Коледни пазари две поредни недели /16 и 23 декември/ пред ФКЦ.
Ще има изобилие от сезонни зеленчуци, плодове, ядки, мед, билки, млечни и месни деликатеси, хляб и печива, сладки и соленки, чай, закуски, консервирани храни, гъби, паста... Както и всички други Ваши любими, чисти, натурално произведени храни и продукти от малки ферми и производители от региона. Ще има греяно вино за стопляне на тялото и душата, както и много приятни срещи и емоция. 
Нека я споделим заедно!


На 9 септември 2018: Мисия „Аз избирам чашата за многократна употреба“
  •  

Мисия „Аз избирам чашата за многократна употреба“ продължава. Освен планираната информационна кампания и изложба на тема Пластмасовото Замърсяване, ОЦОСУР-Варна 
помага и в практическото приложение на чашите за многократна употреба. 
Поради постъпилите към нас множество запитвания, предлагаме конкретно решение за многократна чаша, което е възможно най-екологично и устойчиво във времето.

Всяка детска градина или училище, което се интересува от решението или желае да се сдобие с комплект индивидуално гравирани чаши за всяко дете в група/клас, може да ни потърси за изпълнение и доставка.
Повече ТУК: http://ecovarna.info/node/200
 

САМО НА 8 ЮЛИ 2018!
За трети път Фермерски Пазар Варна организира Да се погледнем в очите 3 / Eye kontact Varna 3. Това е събитие принципно, се организира в световен мащаб. Варна е един от градовете, който се включва в експеримента-Погледни в очите на непознат за 60 секунди и ще се проведе на Фермерски Пазар Варна пред ФКЦ-Варна на 08.07 от 11ч до 13ч.

Твърде много сме се отдалечили един от друг, твърде много сме се взряли в телефоните, компютрите, ежедневието.Дори разговор с приятел не ни провокира да се погледнем в очите.
На този ден ще имаме възможност да направим този човешки контакт с напълно непознат за нас човек. Какво ще получим? Не зная, за всеки усещането е различно. Едно е сигурно - ще получим усещането за човек срещу нас.
Ще се радвам да получа подкрепа от повече сърцати хора!
Повече за този експеримент може да научите от:
http://www.eyecontactexperiment.com/event-information

Ако искате да сте доброволци за това събитие, моля обадете се на телефон: 0897538843 

https://bg-bg.facebook.com


НА 1 ОКТОМВРИ!
Приятели, Фермерски пазар Варна празнува рожден ден! :) Ставаме на 3 годинки! :)
Да, това е крехка възраст, но смеем да твърдим, че доста научихме, като не забравяме, още колко много работа имаме.
Най-важното е, че правим всичко с огромна любов и желание!
Не бързаме.. Както едно семенце има нужда от време, грижи, слънце, светлина, вода и ред други условия за да стане голямо силно дърво, така и пазара, стъпка по стъпка се развива.
Искаме да Благодарим на първо място, на всички прекрасни производители, които са с нас в това Благородно начинание. Обичаме ви, без Вас, това нямаше да може да се случва. Още по-точно, то се случва заради вас, за да може Вълшебните ви продукти да стигат до Будните хора от Варна.
Искаме да Благодарим специално, и на ръководствата на Мол Варна ЕАД и на „Фестивален и Конгресен център – Варна", че повярваха в нас, и че сме рамо до рамо с тях, по пътя към един по-добър, по-осъзнат живот за всички хора.
Каним ви приятели, всички производители.. бивши, настоящи и бъдещи, всички които обичат Фермерски Пазар Варна, всички които вярват, че ние сме основните творци в живота си, тази събота в Мол Варна ЕАД и пред ФКЦ –Варна неделя, по времето на пазарите, да празнуваме заедно!!! Приготвили сме ви много изненади! На място ще се приготвя вкусна храна с продукти от пазара.. Лично Мастър шеф Йордан Кръстев ще се развихри пред нас, и ще покаже кулинарно майсторство. Ще има Приказна Арт зона с невероятните творци. Цвети с магичното си рисуване с къна, махенди ще е също с нас. Ще има и жива музика с Магичния Лима от Бразилия. Той ще свири и ще пее специално за празника ни. И за децата сме помислили... Ирена Кръчмарова, ще организира детска работилница в събота, като тя ще е БЕЗПЛАТНА, като подарък за всички вас деца, за рождения ни ден. Благодарим за жеста Ирена! Ели Костадинова се включва на неделния пазар с първа детска работилница при нас и ще учи децата ни на декупаж.
Заповядайте! :)AUG20

Кулинарно ШОУ с Zepter на Фермерски Пазар Варна


Приятели, продължаваме да ви представяме Вълшебните места във Варна, където приготвят, и можете да намерите натурална, истинска храна. Ние не само ги каним, но и влизаме в кухнята им. Тази неделя пред ФКЦ - Варна, отново ще има демонстрация, пред вас ще творят енергичните дами от "Бисквитка'. Ето и няколко думи от тях самите: :)
""Бисквитка" е едно топло кътче, което бе създадено на 21.04.17 г с много вяра и любов от нас - Кремена и Галя. Нашия магазин се намира на ул "Македония "№27, където приготвяме ръчно на място нашите сладки и соленки. С участието си на Фермерски Пазар пред ФК, Варна на 06.08.2017г ще ви покажем как приготвяме с радост нашите вкусни и натурални сладки от лимец, орехи, мед и други здравословни съставки, които за сега ще оставим в тайна. Ще видите как правим солени крекери от четири вида брашна с три вкуса /маслина, сушени домати и хрупкави семена/. Всеки от Вас ще може да опита от нашите вкусотийки, приготвени само от натурални продукти. Всички продукти, които използваме са напълно чисти и сертифицирани продукти - лимеца, който използваме е от фермерски пазар, а меда купуваме от български производители. Нашите сладки и соленки не съдържат мляко и яйца, нито каквито и да е консерванти, подобрители и изкуствени оцветители. Те са за всеки от вас, който иска да хапне нещо по-различно, чисто, вкусно и прясно приготвено с най-важната съставка -"любов". 
Вярваме, че приготвените от нас продукти ще ви докоснат и ще усетите удоволствието и ползите от истинската и здравословна храна.
Обичаме това което правим и вярваме в това."

Очакваме ви на 06.08.2017 г от 11.оо ч до 14.00 ч на Фермерски пазар пред ФК, Варна.

Елате да опитате ! 
 


Приятели, продължаваме с кулинарните демонстрациите на Фермерски Пазар Варна на центъра на Варна, пред ФКЦ - Варна. Благодарим на ръководството на Комплекса, че ни подкрепят, и че по този начин истинските, важните неща от живота стигат до варненци и до гостите на града.
Другата неделя, 30-ти, производителите, които приготвят може би едни от най-вкусните и полезните неща на пазара, ще ни покажат неща от кухнята си. Да, точно за Съни Греен говорим.. :)
От Съни Греен ще покажат, как с натуралните продукти от Фермерски Пазар Варна, да си приготвите нещо вкусно у дома.. и не само това. 
На 30 - ти ще споделят техния опит с безглутеновите печива. Каква е ползата им? Какви продукти да вложим? Как да ги сплотим? Ще покажат две рецепти едната ще е солена, другата сладка.

  
Информация за събитието на 9 юли: Вики "Храна за Любов"
Суровата храна е най-питателният и качествен избор за вашия хранителен режим. Още повече, рецептите са вълнуващи и вкусни! Можете да развихрите въображението си и да изненадате любимите си хора :)
Локалните и сезонни продукти са най-добрият избор за вас, защото съдържат всички необходими хранителни вещества, които да захранят и засилят организма ви!
Ето защо в неделя нашето мини меню ще бъде сурово, съчетаващо свежите летни продукти от Фермерски Пазар Варна :) 
Ще видите как се приготвя сурова супа, рулца от тиквички и сурова торта в чашка! Споделям с вас малка галерия за вдъхновение и настроение
    


МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички