Зареждам...
***КИНОМАНИЯ 2017 ОТ 17 ДО 30 НОЕМВРИ*** ПРИ ПОКУПКА НА 7 ИЛИ ПОВЕЧЕ РАЗЛИЧНИ ФИЛМОВИ ЗАГЛАВИЯ ОТ КИНОМАНИЯ ПОЛУЧАВАТЕ 2 лв. ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ВСЕКИ БИЛЕТ*** НА 25 НОЕМВРИ ИЗВЪНРЕДНИ ПРОЖЕКЦИИ НА „В СВЕТА НА ГИВЪН“ от 17 ч. и от 19 ч.***НЕ ПРОПУСКАЙТЕ на 17 декември РИШАР ГАЛИАНО СОЛО-ОТ БАХ ДО ПИАЦОЛА! ***
ФАНТАСТИЧНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО ОЗ
Година: 2016
Продукция: Европейска

7-10 август - зала "Европа" - 16 ч.
12, 13, 19 и 20 август - зала "Европа" - 14 ч., 16 ч.


"ФАНТАСТИЧНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО ОЗ" - премиерен детски анимационен филм на Русия
2016 г., 91 мин., прожекции на 2D

Озвучен на български език от: Башар Рахал, Елена Грозданова, Моника Иванова, Станислав Пищалов, Петър Бонев, Михаил Сървански и др
.


Режисьори: Владимир Торопчин, Федор Дмитриев, Дарина Шмидт

По едноименната повест-приказка на руския писател и драматург Александър Волков.

Урфин е трудолюбив дърводелец, но се чувства отхвърлен от останалите заради своята грозота. Той живее самотен извън селото, в което всички се забавляват, носят шапки със звънчета, всяка вечер има забави и непрекъснато се лее смях. Това натъжава Урфин безмерно, а в един момент тъгата му започва да се превръща в озлобление. А когато открива тайната на магическия прах, благодарение на който може да съживява всичко, Урфин решава да създаде армия от дървени войници и да си отмъсти, като с нея завладее първо веселото село, а после и Изумрудения град.

Дороти е малко момиченце и живее при баба си, на която е кръстена, заедно със своето весело и игриво кученце Тото. Един ден тя открива в таен шкаф най-красивите обувки на света. Без да знае, че това всъщност са вълшебни пантофки, които ще я отведат право в магическия свят на Оз, Дороти ги обува и така се озовава напълно неподготвена на мястото, което баба й е спасила преди много години. При това точно в момента, в който Урфин е предприел своя поход и се е накичил с титлата Злият Магьосник на Оз!

За да се върне обратно при близките си, Дороти ще трябва първо да помогне на застрашения свят на Оз. На помощ й се притичат старите приятели на баба й – Лъвът, Тенекиеният човек, Плашилото, а също така и много нови.

Цена на билетите:
5 лв. за деца, учащи и пенсионери;
6 лв. редовен билет за възрастни
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички