Зареждам...
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ МИХАИЛ БЕЛЧЕВ на 28 март и ТОНИ ДИМИТРОВА на 4 април! *** ПОДАРЕТЕ СИ ПРАЗНИЧНА ЕМОЦИЯ! ВЕЛИКДЕНСКИ ОРГАНОВ КОНЦЕРТ С БОЯН БЪЧВАРОВ САМО НА 30 април в зала 1 на ФКЦ!
ФАМИЛНАТА КЪЩА
Година: 2017
Продукция: Европейска

3, 5, 6, 7, 10 и 11 септември - зала 5 - 18 ч.
4 септември - зала 5 - 17 ч.
8 и 9 септември - зала 5 - 19 ч.
12 септември - зала 5 - 20.20 ч.
13 септември - зала 5 - 20.30 ч.

"ФАМИЛНАТА КЪЩА" - Италия, 2017 год., 90 мин., комедия
режисьор: Аугусто Форнати
в ролите: Лино Гуанчале, Стефано Фрези, Либеро де Риенцо, Матилде Джоли, Луиджи Диберти, Антонио Форнари, Николета Романов,Микеле Венидучи,Марко Конидии др.

Алекс, Оресте, Джакинто и Фани са трима братя и една сестра, които са много различни, но израснали заедно в красива фамилна къща в провинцията. Докато баща им Серджо е в явно необратима кома, всички те се съгласяват да продадат семейния дом и всичките му мебели, за да помогнат на Алекс да реши сериозните си финансови затруднения. Веднага щом го правят обаче, Серджо неочаквано се събужда. Лекарите са категорични: за доброто му възстановяване е от съществено значение да се върне в ежедневния си живот, заобиколен от привързаността на децата си и предмети, които са му скъпи. Четиримата ще трябва да се преструват, че къщата никога не е била продадена... Следват много изненади, смешни недоразумения и обрати.


Цени на билетите: 8 лв. редовен, 6 лв. намаление за учащи и пенсионери

ОТЗИВИ НА КРИТИКАТА:

„От гледна точка на повествованието, "Фамилната къща"  има стройна, но не банална структура: липсва хапливост, но не е нежна, не разполага с комедийното бързо темпо, но има една лекота на танцуване с чувствата.“
Паола Казела - MYmovies
 
„Направенс цел да създадезабавно и безгрижно настроение, филмът е улучилцелта…Солидните основи на сценария, отличните актьори и остоумните шеги допринасят за успеха на една от най-добрите италиански комедии през 2017 г., която се отличава със своята сериозност и смирение. Защото, нека си спомним, да накараме хората да се смеят е сериозен бизнес, не е лесно.“
Емануела Ди Матео – Silenzioinsala
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички