Зареждам...
*** САМО НА 21 ЯНУАРИ В ЗАЛА 1 ЧУЙТЕ "ЗВУЦИ ОТ ЗЕМИТЕ НА ГАНСУ" ПО ПОВОД КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА! * ПЪРВИ ПРОМОБИЛЕТИ НА ЦЕНА -10 лв. за МАРИО ХОСЕН & ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР - 24 март 2019г.
ТАНЦОВ ХИП-ХОП СПЕКТАКЪЛ "ТРАНСФОРМАЦИЯ"
06 юли 2018 г. - зала 1 - 19:30 ч.

ТАНЦОВ ХИП-ХОП СПЕКТАКЪЛ "ТРАНСФОРМАЦИЯ"

Най–голямото танцово хип-хоп училище в страната ни – The Center, има удоволствието да Ви покани на своя годишен танцов хип–хоп спектакъл! Базиран на НАШИТЕ ИСТИНСКИ ПОТРЕБНОСТИ, ТАКИВА, КАКВИТО СА, С ДНЕШНА ДАТА! Разделен на отделни, различни една от друга ФОРМИ!

Неговото име е „ТРАНСФОРМАЦИЯ”!

„ТРАНСФОРМАЦИЯ ”, защото след като в началото на втория учебен срок изцяло трансформирахме нашият облик и визия, основен приоеритет на всеки един наш хореограф е да предаде важността на това да се променяш, развиваш и да ПОДХОЖДАШ ГРАДИВНО към самия себе си!

„ТРАНСФОРМАЦИЯ ”, защото всяка една единица, има определен „срок на времева и енергийна годност“, след което, ако тя не съумее да се трансформира, просто престава да съществува в оптимална форма.

„ТРАНСФОРМАЦИЯ”, защото за нас тя символизира непрекъснатата чисто човешка борба за усъвършенстване. А това е нещо, на което всеки ден учим всички Вас, във всяка наша танцова зала.

И най–важното:

„ТРАНСФОРМАЦИЯ ”, защото основно достойнство на нашата трансформираща материя е, всяка нейна отделна танцуваща частица да бъде уникална и напълно самопроменяща се, на свой собствен принцип и със свой собствен интензивитет и характер. А отделната танцуваща частица, това е всеки един от Вас! Всяка Ваша мисъл. Всяко Ваше движение. Всяка Ваша мечта. Всяко Ваше усилие. Всяка ваша тревога. ВСЯКО ВАШЕ ВСИЧКО! Това е нашата отделна танцуваща часстица. И наша мисия и най–голямо удоволствие е, тя постоянно да търси своя начин да се трансформира, за да бъде винаги най–добрата версия на себе си.

Всяка.
Отделна.
Частица.
Всяка!

На всеки танцов спектакъл на The Center, танцьорите от всички градове на училището представят най-атрактивните си и любими танци от изминалата година. Представят труда и усилията си през цялата година. Представят вдъхновенията и достиженията си. Представят това, над което са се трудили в залите си. Представят развитието си като хора и танцьори. Представят... своите лични трансформации през годината!

На всеки танцов спектакъл на The Center, танцуват всички! От най-малките ни възпитаници, които броят годинките си на едната си ръчичка, до най-големите ни ученици. Танцуват всички напреднали, но и всички начинаещи, които току-що са се докоснали до магията, наречена хип-хоп танци.

На ТОЗИ танцов спектакъл на Тhe Center, те ще направят същото... и още нещо! :)

Както по–горе беше отбелязано, „ТРАНСФОРМАЦИЯ ” е танцов хип–хоп спектакъл в различни форми! Той ще бъде изпълняван в различни градове, в които има танцови зали на The Center. Един наш град, ще представлява една наша форма. И както е нормално да бъде, в следващата наша форма, Вие ще гледате една част от същите танцуващи съставни частици, една част нови такива, но със сигурност, ТОТАЛНО ДРУГО СЪДЪРЖАНИЕ И ТОТАЛНО ДРУГ ОБЛИК:)

„ТРАНСФОРМАЦИЯ” ще претендира за няколко неща:

Ще претендира за това да Ви покаже сърцата на млади, вдъхновени хора, събрани от всички краища на България.

Ще претендира да Ви покаже пътя им и това къде се намират те по него в точно този момент.

Ще претендира да Ви покаже любовта и загрижеността, която хореографите ни изпитват към своите ученици и тяхното щастие.

ЩЕ ПРЕТЕНДИРА ДА ВИ ПОКАЖЕ КАК МОЖЕ ДА БЛЕСТИ И СИЯЕ ВАШЕТО ДЕТЕ!

Докоснете се до това. То ще Ви обогати. Обещаваме Ви това!

Време е за неговата трета и последна форма!

За повече информация: www.thecenterbg.com

ЗАПОВЯДАЙТЕ!!! 
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички