Зареждам...
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ПРОЖЕКЦИЯТА НА „ВЕЗДЕСЪЩИЯТ“ НА 20.10 СЕ МЕСТИ В 17 ч. В ЗАЛА 1. БИЛЕТИТЕ ВАЖАТ БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА. МОЛИМ ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО!***Третото издание на кино-литературния фестивал СинеЛибри 2017 ще се проведе във Варна от 12 до 22 октомври във Фестивален и конгресен център, всеки ден от 19 ч. в зала "Европа". Билетите вече са в продажба!***От 23 до 26 октомври очаквайте за първи път във Варна фестивал за селекция от документални филми SOFIA BITING DOCS***
ТАНЦОВ СПЕКТАКЪЛ ВЕСЕЛА КИТАЙСКА НОВА ГОДИНА 2017
Фестивален и конгресен център и
Посолство на Китайската народна република в България 
представят:

15 и 16 януари 2017 г. - зала 1 - 19 ч.
ВЕСЕЛА КИТАЙСКА НОВА ГОДИНА 2017

С участието на трупа от провинция Съчуан

Фестивалният и конгресен център
и
Посолството на Китайската народна република
Ви канят на танцови спектакли,
с участието на младежки арт ансамбъл от провинция Съчуан.
 
Концертите са по повод предстоящата китайска Нова година.
 
Ще чуете красиви мелодии в изпълнение на местни инструменти, ще видите традиционни костюми, танци и акробатични умения!
 

Заповядайте на 15 и 16 януари във Фестивалния и конгресен център!

Трупата се представя  на международната сцена от името на провинция Съчуан и на Китай в 40 страни и райони, като САЩ, Великобритания, Германия, Русия, Швеция, Румъния, Бразилия,  Япония, Тайван, Макао и Хонг Koнг. В същото време, трупата е и основа за индивидуално обучение в професионалния колеж на изкуствата на Съчуан.
Като важна тренировъчна база и база на националното нематериалното културно наследство, младежкият арт ансамбъл на Съчуан носи на раменете си решаващата мисия на "защита, наследяване, реформиране и обновяване" на Съчуанската опера. В момента, ансамбълът притежава два големи театъра, един малък театър и няколко зали за репетиции.
 
Съчуанският младежки арт ансамбъл насърчава  промотирането на традиционната китайска култура, както и  на културата Башу, за да се превърне Съчуан в провинция с една по-добра културна заобикаляща среда.
 
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички