Зареждам...
***КИНОМАНИЯ 2017 ОТ 17 ДО 30 НОЕМВРИ*** ПРИ ПОКУПКА НА 7 ИЛИ ПОВЕЧЕ РАЗЛИЧНИ ФИЛМОВИ ЗАГЛАВИЯ ОТ КИНОМАНИЯ ПОЛУЧАВАТЕ 2 лв. ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ВСЕКИ БИЛЕТ*** НА 25 НОЕМВРИ ИЗВЪНРЕДНИ ПРОЖЕКЦИИ НА „В СВЕТА НА ГИВЪН“ от 17 ч. и от 19 ч.***НЕ ПРОПУСКАЙТЕ на 17 декември РИШАР ГАЛИАНО СОЛО-ОТ БАХ ДО ПИАЦОЛА! ***
СУБУРБИКОН

Купи билетГодина: 2017
Продукция: Друга

24 ноември - зала 1 - 20 ч.

"СУБУРБИКОН" - премиерен филм на САЩ, 
2017 г., 105 мин.

КИНОМАНИЯ ВАРНА 2017 г.
Режисьор – Джордж Клуни
В ролите: Мат Деймън (Гарднър Лодж), Джулиан Мур (Маргарет/Роуз), Оскар Айзък (Роджър), Глен Флешлер (Айра Слоун), Алекс Хасел (Луис)

Мат Деймън и Джулиан Мур са звездите в тази мрачна сатира за желание, убийство и застраховки. Субурбикон ни превежда през задния вход на предградията от 50-те години, за да покаже какво се случва когато американската мечта се срине.
Гарднър Лодж е семеен мъж, който иска да промени домашната си ситуация. Той е влюбен в Маргарет – сестрата на съпругата си, което причинява на жена му Роуз доста безпокойства. Гарднър и Маргарет замислят план: инсценират нахлуване в дома им, отървават се от Роуз, прибират парите от застраховката и избягват в Аруба. Но нещата, разбира се, се усложняват, особено след появата на предприемчивия застрахователен следовател Роджър.
Клуни и компания находчиво противопоставят перфектно окосените морави и спокойната фасада на следвоенния живот в предградията с кървавата алчност и социалното неравенство, тлеещи точно под повърхността. Деймън и Мур са идеален тандем, перфектно пресъздаващ специфичния тон на филма, съчетал нарастващ съспенс, много черен хумор и ироничен социален коментар.

 

Цена на билета: 8 лв. 
За ученици, студенти, пенсионери и хора в неравностойно положение: 6 лв.
 

 

 

 

Номинации:
Венеция – Конкурсна програма


МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички