Зареждам...
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ МИХАИЛ БЕЛЧЕВ на 28 март и ТОНИ ДИМИТРОВА на 4 април!***ПРОМО ЦЕНИ -10% за ПРАЗНИЧЕН ОРГАНОВ КОНЦЕРТ НА БОЯН БЪЧВАРОВ на 30 април в зала 1 на ФКЦ! ***ПОСЛЕДНИ МЕСТА НА ПАРТЕР ЗА ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР & МАРИО ХОСЕН НА 24.03.2019!
СНИМКА С ЮКИ
Година: 2019
Продукция: Българска

17 март - зала 1 - 20:15 ч.

МЕЖДУНАРОДЕН СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ ВАРНА 2019
"СНИМКА С ЮКИ" - България, 2019, 110 мин.
Режисьор: Лъчезар Аврамов
В ролите: Кики Сугино, Рушен Видинлиев, Серафим Тодоров, Весела Бабинова, Мариана Крумова, Рашко Младенов, Радосвета Василева

Българин и японка се срещат в Канада, където и двамата водят имигрантски живот, и се женят. Те искат да имат дете и заминават за България, за да започнат инвитро процедури. В България двамата стават участници в трагичен инцидент, който отнема живота на дете. Вече нищо не може да бъде същото.

Лъчезар Аврамов
Лъчезар Аврамов завършва Националната академия за театрално и филмово изкуство в София с магистратура по филмова и телевизионна режисура. От 2005 до 2013 г. е изпълнителен продуцент на много документални филми и на един драматичен телевизионен сериал. Режисьор е и на телевизионния филм Преследвачът. Режисьор е на множество реклами и музикални клипове на известни български изпълнители. Снимка с Юки е дебютният му пълнометражен филм.

Цени на билетите: 8 лв. - редовна; 
6 лв. - намаление за учащи/пенсионери или при закупуване на 5 и повече билети
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички