Зареждам...
***ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ - 24 АВГУСТ, 19 ч. - ПРЕМИЕРА НА „СТУДЕНА ВОЙНА“ – НАГРАДА ЗА РЕЖИСУРА, КАН 2018!*** ОФИЦИАЛНО ЗАКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ – 31 АВГУСТ, 19 Ч. – ПРЕМИЕРА НА „КРАДЦИ ОТ МАГАЗИНИ“ – НОСИТЕЛЯТ НА „ЗЛАТНА ПАЛМА“, КАН 2018.***-20% за ПЪРВИТЕ БИЛЕТИ за балетния спектакъл „ЛЮБОВ” на Софийска опера и балет на 30 август! ***
СЛУГИНЯТА
Година: 2016
Продукция: Друга

16 октомври - зала "Европа" - 19 ч.

"СЛУГИНЯТА" - филм на Южна Корея, 2016 год., 144 мин.
режисьор:Парк Чан-Уук
в ролите: Ха Юнг-уо, Ким Мин-хее, Джо Джин-уоонг и Ким Тае Ри


Сук Хи е тийнейджърка, препитаваща се като крадла - сръчна, ловка и дръзка. Живее в нещо като престъпна комуна, управлявана с желязна ръка от Мадам, безскрупулна и изобретателна жена, която продава бебета на бездетни японци. Един самоуверен фалшификатор и картоиграч на име Фудживара, съратник на Мадам в престъпните деяния, „ангажира временно“ Сук Хи да работи като прислужница при лукавия Кузуки наследил от жена си огромно имение, той възнамерява да се ожени за храненицата си Хидеко. Фудживара, нает от чичото парвеню да фалшифицира древни книги, иска да отмъкне богатата девойка, да  вземе парите и да я вкара в лудница. За целта му е необходим доверен човек, който да манипулира неопитната, саможива и лековерна Хидеко. Нищо не е такова, каквото изглежда първоначално, действителността прелива от изненади, всеки крие тайни и самоличности, сексът е ексцесия, а насилието е ежедневие.
По „Крадлата” на Сара Уотърс е създаден един от най-интригуващите и екстравагантни филми на 2016-а, дело на обещаващия корейски режисьор Парк Чан Уук, носител на награди от кинофестивалав Кан.


Кино-литературен фестивал CINELIBRI 2017

Цена на билетите - 8 лв.;
намаление за учащи и пенсионери - 6 лв.

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички