Зареждам...
-50% за БИЛЕТИ ЗА ТАНЦОВИЯ СПЕКТАКЪЛ "ЛЮБОВ" на 30 август за ДЕНЯ НА ВАРНА!***ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ - 24 АВГУСТ, 19 ч. - ПРЕМИЕРА НА „СТУДЕНА ВОЙНА“ – НАГРАДА ЗА РЕЖИСУРА, КАН 2018!*** ОФИЦИАЛНО ЗАКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ – 31 АВГУСТ, 19 Ч. – ПРЕМИЕРА НА „КРАДЦИ ОТ МАГАЗИНИ“ – НОСИТЕЛЯТ НА „ЗЛАТНА ПАЛМА“, КАН 2018.***
СЕМИНАРЪТ

Купи билетГодина: 2017
Продукция: Европейска

28 август - зала 5 - 18 ч.
МЕЖДУНАРОДЕН ФИЛМОВ ФЕСТИВАЛ "ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ" 2018

"СЕМИНАРЪТ" - Франция, 2017 год., 113 мин., драма

Режисьор: Лоран Канте
В ролите: Марина Фоа, Матийо Лучи, Флориан Божан, Мамаду Думбиа, Мелиса Гилбер

Град Ла Сиота край Марсилия някога е процъфтявал заради корабостроителницата там, но преди 25 години тя е затворена и сега всичко запада. В този контекст, на тихо отчаяние, е организирана литературна работилница за 7 младежи. Под ръководството на известната писателка Оливиа Дьожазе (Марина Фоа) участниците трябва да напишат есе-ноар, свързано с индустриалното минало на родния им град.

Сесия след сесия, едно от момчетата се откроява. Това е Антоан (Матийо Лучи) - провокативен и агресивен, системно противопоставящ се на всичко, в това число на самата Оливия. Смущава и разказът, който е написал и прочита на глас - хладно описание на масово убийство през очите на извършителя. Антоан твърде добре разбира престъпника... В този момент Оливия започва да изпитва антипатия към момчето.

Цени на билетите: 8 лв. редовен, 6 лв. намаление за учащи и пенсионери
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички