Зареждам...
***КИНОМАНИЯ 2017 ОТ 17 ДО 30 НОЕМВРИ*** ПРИ ПОКУПКА НА 7 ИЛИ ПОВЕЧЕ РАЗЛИЧНИ ФИЛМОВИ ЗАГЛАВИЯ ОТ КИНОМАНИЯ ПОЛУЧАВАТЕ 2 лв. ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ВСЕКИ БИЛЕТ*** НА 25 НОЕМВРИ ИЗВЪНРЕДНИ ПРОЖЕКЦИИ НА „В СВЕТА НА ГИВЪН“ от 17 ч. и от 19 ч.***НЕ ПРОПУСКАЙТЕ на 17 декември РИШАР ГАЛИАНО СОЛО-ОТ БАХ ДО ПИАЦОЛА! ***
ПУК
Година: 2015
Продукция: Българска

17 септември - зала 1 - 11 ч.


“ПУК“ – премиерен пълнометражен анимационен филм на България
2015 г., 75 мин.


 
Сценарий: Валери Петров
Режисьор: Анри Кулев
Музика: Любомир Денев
С участието на: Стоян Алексиев, Ивет Минковска, Елица Черкезова
и с гласовете на: Антон Радичев, Христина Ибришимова, Петя Силянова, Линда Русева, Димитър Иванчев, Веселин Ранков
 
Има в морето
на детските игри
бисерче, което
ни прави по–добри.
А где ли е туй бисерче?


Създаден по любимата на поколения деца едноименна приказка на Валери Петров, филмът ще ни отведе заедно с малката Лили към морското дъно в търсене на бисерчето на доброто и ще ни срещне с чудните му обитатели – малки медузки с надути бузки, обичащ да играе на криеница калкан, страшен октопод и с грозния Хрили, който, оказва се, има толкова добро сърце.
„Пук“ е първият български пълнометражен анимационен филм от повече от 20 години. Създаден със смесена техника - игрален на сушата и русуван под водата, с присъствието на екрана и с гласовете на любими актьори, с 15 чудесни песни по стиховете на Валери Петров, той несъмнено ще достави удоволствие и на малките зрители, а и на всички, които са вече пораснали, но не са забравили, че някога са били деца.


 

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички