Зареждам...
*** НА 25 МАЙ НЕ ПРОПУСКАЙТЕ СРЕЩАТА С ТЕОДОСИЙ ТЕОДОСИЕВ - "ЗЛАТНИЯТ ФИЗИК НА БЪЛГАРИЯ" И ФИЛМА ЗА НЕГО "ФОРМУЛАТА НА ТЕО"! ***
Празник на музиката Варна 2019
21 юни 2019 г. - ФКЦ - от 16:00 ч. 

Празник на музиката 2019-та във Варна
 

На 21 юни 2019 по инициатива на Франкофонски център Варна и с подкрепата на Община Варна за осми пореден път във Варна ще се състои „Празник на музиката“.
Това културно събитие, което се чества всяка година на една и съща дата, е създадено във Франция през 1982 г. Днес празникът се е превърнал в международна проява и се организира в над 700 града в цял свят.

Това мащабно обществено събитие е безплатно и отворено за участие както за професионални музиканти, така и за любители. Добре дошли са всички музикални стилове. То е насоченo към широката публика, като целта му е да се популяризира музикалната практика и да се запознаят малки и големи от всички социални слоеве с различни музикални изразни средства. 
Музикантите са поканени да се изявят на доброволен принцип, и всички представления са безплатни за публиката.
Очакваме публика на различни сцени и локации, осигурени от наши партньори:
морската градина, ресторанти, барове, банка, магазини, публични пространства, културни пространства.
Целта на събитието е градът да бъде потопен в звуците на музиката, в духа на различни музикални стилове да придадем на ежедневието един по-цветен и свеж характер.

Всички инструментални и вокални изпълнения ще бъдат представени между 16 и 22 ч.

➡ Как да участвате?

Попълнете онлайн формуляра за участие: тук
и ни изпратете кратко представяне на Вашата изява (клип, демо…) най-късно до 17 май, петък, на af.bakardzhieva@gmail.com
Спазването на крайния срок е задължително.

Свикано за целта жури ще заседава и ще определи изявите на различните сцени. След приключване на разпределението, ще получите мейл с информация за Вашето участие.
Наличието на френски мотив във Вашия репертоар ще бъде силно оценено.

Внимание: за да позволим на повече изпълнители да се изявят, музикалните прояви /с включена настройка на звук и пр./ не трябва да превишават 15 минути.

 

https://www.facebook.com/events/267549300794190/
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички