Зареждам...
-50% за БИЛЕТИ ЗА ТАНЦОВИЯ СПЕКТАКЪЛ "ЛЮБОВ" на 30 август за ДЕНЯ НА ВАРНА!***ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ - 24 АВГУСТ, 19 ч. - ПРЕМИЕРА НА „СТУДЕНА ВОЙНА“ – НАГРАДА ЗА РЕЖИСУРА, КАН 2018!*** ОФИЦИАЛНО ЗАКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ – 31 АВГУСТ, 19 Ч. – ПРЕМИЕРА НА „КРАДЦИ ОТ МАГАЗИНИ“ – НОСИТЕЛЯТ НА „ЗЛАТНА ПАЛМА“, КАН 2018.***
ПОМИРЕНИЕ

Купи билетГодина: 2017
Продукция: Европейска

28 август - зала 1 - 20:40 ч.
МЕЖДУНАРОДЕН ФИЛМОВ ФЕСТИВАЛ "ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ" 2018

"ПОМИРЕНИЕ" - Полша, 2017 год., 87 мин.

режисьор: Мачей Собешчански
в ролите: Юлиян Швежевски, Якуб Гершал, Зофя Вихлач, Данута Стенка, Войчех Желински.

Вълнуваща любовна история, в която действието се развива в трудните години в края на Втората световна война. Разказ за двама млади мъже, влюбени в едно и също момиче.  
1945. Войната току що е свършила. В Швентохловице в Силезия органите на държавна сигурност създават трудов лагер за германци, силезийци и поляци. Под претекста за наказание на предателите на полския народ, ДС извършва чистки сред „нелоялните към комунистическата власт“. Франек, млад мъж, се кандидатира за работа в лагера. Той се опитва да спаси Ана, в която е влюбен, но не знае, че сред лагерниците е  Ервин, германец, негов приятел отпреди войната, който отдавна тайно е влюбен в момичето. 

Награди: 
2016 Локарно  (Mеждународен филмов фестивал) - Награда "FirstLook" за полски филм в постпродукция; 2017 Moнреал (Световен филмов фестивал) – награда за режисура. 

Цени на билетите: 8 лв. редовен, 6 лв. намаление за учащи и пенсионери
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички