Зареждам...
-50% за БИЛЕТИ ЗА ТАНЦОВИЯ СПЕКТАКЪЛ "ЛЮБОВ" на 30 август за ДЕНЯ НА ВАРНА!***ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ - 24 АВГУСТ, 19 ч. - ПРЕМИЕРА НА „СТУДЕНА ВОЙНА“ – НАГРАДА ЗА РЕЖИСУРА, КАН 2018!*** ОФИЦИАЛНО ЗАКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ – 31 АВГУСТ, 19 Ч. – ПРЕМИЕРА НА „КРАДЦИ ОТ МАГАЗИНИ“ – НОСИТЕЛЯТ НА „ЗЛАТНА ПАЛМА“, КАН 2018.***
ПЛЕМЕТО

Купи билетГодина: 2018
Продукция: Европейска

19 август – зала 5 - 17 ч.
22 август – зала 5 - 18 ч.


"ПЛЕМЕТО" - Испания, 2018 год., 90 мин.
Режисьор: Фернандо Коломо
В ролите: Пако Леон, Кармен Мачи, Арлет Торес


В духа на "Време за мъже", „Племето“ е женска история за семейното помирение, пълна със смях и музика. Няма значение дали сте извън форма, дали сте стари или млади, дали сте професионални танцьори или не, елате и се присъединете към „Племето“! Изтанцувайте вашите неприятности в музикалния клуб „Племето“!

Вирджиния работи като професионална чистачка, но нейното истинско призвание е "уличен танцьор". След работа тя танцува в Музикалния клуб „Племето“ със своите приятелки, където забравя за житейските си неприятности. Преди години Вирджиния е дала за осиновяване детето си – Фидел. Понастоящем той е изпълнителен директор, но само за един миг губи както поста, така и паметта си. 
Майка и син ще се срещнат, за да открият, че макар и да идват от много различни светове, носят един и същи ритъм в кръвта си.

Награди и номинации:
2 награди от Филмов Фестивал на комедията Монте Карло’2018 
Наградата на журито за най-добър филм на Фернандо Коломо
Награда за най-добра женска роля на Кармен Мачи

Цени на билетите: 7 лв. редовен, 5 лв. намаление за учащи и пенсионери
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички