Зареждам...
*** САМО НА 21 ЯНУАРИ В ЗАЛА 1 ЧУЙТЕ "ЗВУЦИ ОТ ЗЕМИТЕ НА ГАНСУ" ПО ПОВОД КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА! БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА НА КАСА И ОНЛАЙН WWW.FCCVARNA.BG ***
ОРКЕСТЪР "КАНАРИТЕ" ВЪВ ВАРНА
14 юни 2018 - ЛЕТЕН ТЕАТЪР ВАРНА - 20 часа
        

Обичаните от всички българи оркестър „ Канарите” ще изнесат концерт в летния театър на град Варна на 14 юни. Музикантите ще представят най-доброто от своето творчество. Почитателите на фолклорната музика ще чуят песни от последния  22 - ри албум на оркестъра – „ Стилът си има име  – Канарите”.

           43 години са доста дълъг период, в който оркестър „ Канарите” са на музикалната сцена, но за да бъдеш обичан, за да бъдеш популярен, ти трябва непрекъснато да създаваш, да правиш музика, от която хората имат потребност. Още преди да е създал оркестър „ Канарите”, Атанас Стоев прави своя музика, създава текстове.
 В албумът „ Стилът си има име - Канарите”, всеки слушател сам ще открие
 своята песен - за съдбата, за любовта, за всичко, което се случва в живота.

           Една от тайните за успеха на оркестъра е дългогодишната екипна работа на инструменталистите и солистките, които са обединени от любовта към музиката и изкуството. Оркестър „ Канарите” е емблема на нашия български фолклор, с който можем да се гордеем пред целия свят.

Билети на билетния център на ФКЦ - на каса и онлайн.
ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ: 20 лв., 18 лв., 15 лв., 12 лв., партер и балкон

                                              
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички