Зареждам...
***ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ - 24 АВГУСТ, 19 ч. - ПРЕМИЕРА НА „СТУДЕНА ВОЙНА“ – НАГРАДА ЗА РЕЖИСУРА, КАН 2018!*** ОФИЦИАЛНО ЗАКРИВАНЕ НА МФФ „ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ“ – 31 АВГУСТ, 19 Ч. – ПРЕМИЕРА НА „КРАДЦИ ОТ МАГАЗИНИ“ – НОСИТЕЛЯТ НА „ЗЛАТНА ПАЛМА“, КАН 2018.***-20% за ПЪРВИТЕ БИЛЕТИ за балетния спектакъл „ЛЮБОВ” на Софийска опера и балет на 30 август! ***
ОКЛЕВЕТЕНИЯТ ЦАР

Купи билетГодина: 2018
Продукция: Друга

16 и 17 юли - зала "Европа" - 20.10 ч.
18 юли - зала "Европа" - 18 ч.
19 юли - зала "Европа" - 20 ч.

"ОКЛЕВЕТЕНИЯТ ЦАР" - Русия, документален
режисьор: Сергий Алиев


На фона на драматичната история за живота на Николай Втори - последният император на Русия, цар на Полша и велик княз на Финландия - и неговото семейство, различни държавни, обществени и културни дейци, учени-историци, знаменити актьори и спортисти споделят знания за личността на императора. Пред очите на зрителя се разкрива неизвестната по-рано история на семейство Романови, която е била прикривана и съзнателно изкривявана в течение на много десетилетия.
Император Николай Втори Романов е от онези светли личности, които идват, за да издигнат съзнанието на хората. Въпреки че са неразбрани от своето време, техният пример остава във вековете. Тези образи излизат извън границите на една страна и стават пример на общочовешки добродетели.

Цени на билетите: 8 лв. редовен, 6 лв. намаление за учащи и пенсионери

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички