Зареждам...
* От 15 февруари гледайте във ФКЦ НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ „ГРЕШНИЦИ“! *** ПОДАРИ С ЛЮБОВ ЛЮБОВТА КЪМ МУЗИКАТА – 110 лв. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ ЛУКСОЗНИ ПОКАНИ ЗА ДВАМА за концерта на МАРИО ХОСЕН И ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР - 24.03.2019г.! *** ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА ЗА ПЪРВИТЕ 100 БИЛЕТА - ОТСТЪПКА ОТ 10 ЛВ за Виолончелов квартет РАСТРЕЛИ - От Брамс до Бийтълс на 12 април!***
ОКЛЕВЕТЕНИЯТ ЦАР
Година: 2018
Продукция: Друга

23, 27, 31 юли и 2 август - зала 6 - 20 ч.
24, 30 юли и 1 август - зала 6 - 18 ч.
28 юли - зала 6 - 17 ч.
29 юли - зала 6 - 19 ч.

"ОКЛЕВЕТЕНИЯТ ЦАР" - Русия, документален
режисьор: Сергий Алиев


На фона на драматичната история за живота на Николай Втори - последният император на Русия, цар на Полша и велик княз на Финландия - и неговото семейство, различни държавни, обществени и културни дейци, учени-историци, знаменити актьори и спортисти споделят знания за личността на императора. Пред очите на зрителя се разкрива неизвестната по-рано история на семейство Романови, която е била прикривана и съзнателно изкривявана в течение на много десетилетия.
Император Николай Втори Романов е от онези светли личности, които идват, за да издигнат съзнанието на хората. Въпреки че са неразбрани от своето време, техният пример остава във вековете. Тези образи излизат извън границите на една страна и стават пример на общочовешки добродетели.

Цени на билетите: 6 лв. редовен, 4 лв. намаление за учащи и пенсионери

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички