Зареждам...
*** VARNA INTERNATIONAL ACADEMY И ПОСЛЕДНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ ЗА ПРЕМИЕРНИ ЗАГЛАВИЯ ***
НОКАУТ ИЛИ ВСИЧКО, КОЕТО ТЯ НАПИСА
Година: 2017
Продукция: Българска

25 август - зала "Европа" - 18 ч.

МЕЖДУНАРОДЕН ФИЛМОВ ФЕСТИВАЛ "ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ" 2018


"НОТАУТ ИЛИ ВСИЧКО, КОЕТО ТЯ НАПИСА" - България, САЩ, 2018 год., 100 мин.
режисьор: Ники Илиев
в ролите: Гари Дурдан, Саня Борисова-Илиева, Орлин Павлов, Башар Рахал, Диана Любенова, Ники Илиев, Джеймс Туминиа, Антон Порязов, Христо Гърбов, Александър Кадиев, Владимир Михайлов, Георги Стайков, Катерина Евро

След редица травми, нанесени му на ринга, Арън (Гари Дурдан) се е оттеглил от професионалния спорт и е обявен за психически нестабилен. Той се среща с Жана (Саня Борисова) - момиче с подобни на него странности, което всички около нея са обявили за луда. 
Двамата се впускат в нестандартна и комична любовна връзка, дирижирана от нейния брат Боби (Орлин Павлов) - млад боец, който се опитва да използва ситуацията в своя полза.
Боби обаче се сблъсква с непредвидимостта на Арън и Жана и невъзможността те да бъдат контролирани. Тяхната чистота и детска честност оказват своето въздействие. У Боби започват да се прокрадват съмнения и чувство за вина относно това, което прави и въпреки позицията на обществото спрямо тези хора, той вече започва да ги чувства като по-достойни и истински от себе си.
Снимките са осъществени в Банско, Ню Йорк и София през 2016 г.

Цени на билетите: 6 лв. 
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички