Зареждам...
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ МИХАИЛ БЕЛЧЕВ на 28 март и ТОНИ ДИМИТРОВА на 4 април! *** ПОДАРЕТЕ СИ ПРАЗНИЧНА ЕМОЦИЯ! ВЕЛИКДЕНСКИ ОРГАНОВ КОНЦЕРТ С БОЯН БЪЧВАРОВ САМО НА 30 април в зала 1 на ФКЦ!
МЪЛЧАНИЕТО НА СЕСТРА МИ
Година: 2018
Продукция: Българска

30 септември - зала 1 - 18 ч.
36-ти ФЕСТИВАЛ НА БЪЛГАРСКИЯ ИГРАЛЕН ФИЛМ "ЗЛАТНА РОЗА"


КОНКУРСНА ПРОГРАМА 
"МЪЛЧАНИЕТО НА СЕСТРА МИ..."  - България, 2018, 99 мин
Сценарий: Киран Коларов
Режисьор: Киран Коларов
Оператор: Веселин Христов
Музика: Кирил Дончев
С участието на: Никола Георгиев, Каталин Старейшинска, Ованес Торосян, Деян Донков, Фани Коларова
С подкрепата на:Национален филмов център
 
Трагичните, но забавни събития в семейство, изоставено от бащата, от когото е останала само колекция от пеперуди – “доказателство” за безбройните женски сърца, които е завладял. Нерешителната майка се опитва да предотврати разпадането на семейството. Тео (13) следва стъпките на баща си  и иска да стане писател на еротични романи. Сестра му Анди (18) – съзнателно отказва да говори и комуникира само онлайн. На една от самотните си разходки Анди се влюбва в Динко – аутсайдер-битник, който вижда в нея възможност за печеливша сделка. Той я продава на цигански барон... само за да разбере, че я обича. Междувременно майката предприема отчаян ход, за да спаси дъщеря си.
 
Киран Коларов е български режисьор, сценарист и продуцент. В игралното кино дебютира със “Служебно положение ординарец” (Голямата награда “Златен клас”, Валядолид 1980. Автор на 9 игрални филма.

Цени на билетите: 7 лв. редовен, 5 лв. намаление за учащи и пенсионери
6 лв. при покупка на 5 и повече билета 
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички