Зареждам...
*** САМО НА 21 ЯНУАРИ В ЗАЛА 1 ЧУЙТЕ "ЗВУЦИ ОТ ЗЕМИТЕ НА ГАНСУ" ПО ПОВОД КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА! БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА НА КАСА И ОНЛАЙН WWW.FCCVARNA.BG ***
МИСТЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ И ЛИСА ДЖЕРАРД
12 юни - зала 1 - 19 ч.

МИСТЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ И ЛИСА ДЖЕРАРД


Диригент: Дора Христова
Диригент струнен оркестър: Любомир Денев-син
Със специалното участие на световния шампион по бийтбокс SKilleR и на Дейвид Кукерман (перкусии)
Музикален директор: Петър Дундаков
Изпълнителен продуцент Шуберт Пъблишинг: Бояна Бункова
Изпълнители: Христина Белева – гъдулка, Владимир Владимиров – китара, Костадин Генчев – кавал Георги Дончев – контрабас, струннен оркестър с музиканти от Варна

Участват:
Мистерията на българските гласове с гост Лиса Джерард

Един от най-големите гласове в популярната музика Лиса Джерард от дуото Dead Can Dance ще гостува за първи път във Варна заедно с хор Мистерията на българските гласове. Носителката на наградата „Златен глобус“ за музика (за филма „Гладиатор“, създадена съвместно с композитора Ханс Цимер) е специален гост на хора в техния нов албум „БууЧииМиш“, който официално излиза в цял свят на 25 май  с продуцент Шуберт Мюзик Пъблишинг.
Първият сингъл от албума Pora  Sotunda беше издаден през декември 2017 г. и официално представен в ефира на BBC. Британското списание The Arts Desk го определи за винил на месец декември заедно с албуми на Пинк Флойд, Майкъл Джексън и др.   Концертът ще представи албума, който съдържа оригинални композиции и преработки на фолклорни мелодии, създадени от композиторите Петър Дундаков, Лиса Джерард и Джулс Максуел.
„Мисля, че този проект се превърна в истинска Мистерия на гласовете, носи невероятна енергия и сила и сякаш надскача невидими граници“, споделя композиторът Петър Дундаков.
Програма Интермецо е съвместна инициатива с Международния музикален фестивал „Варненско лято“.

 
Цени на билети: 40, 30, 20 лв. ВИП билети: 50 лв.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички