Зареждам...
37 лв. ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 100 БИЛЕТА ЗА ЛЕГЕНДАТА РИШАР ГАЛИАНО - 17 декември/неделя, 19:00ч.!***„ФОРМАТА НА ВОДАТА“ НА ГИЙЕРМО ДЕЛ ТОРО ИДВА ЕКСКЛУЗИВНО НА КИНОМАНИЯ САМО НА 15 ДЕКЕМВРИ ОТ 19 Ч. В ЗАЛА 1*** ИТАЛИАНСКИЯТ КУЛТУРЕН ИНСТИТУТ СЪВМЕСТНО С ФЕСТИВАЛЕН И КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР ОРГАНИЗИРА КИНОПАНОРАМА „ИТАЛИЯ ДНЕС“ ОТ 14-ТИ ДО 17-ТИ ДЕКЕМВРИ 2017 Г. ФИЛМИТЕ СА СРЕД НАЙ-НОВИТЕ ИТАЛИАНСКИ ЗАГЛАВИЯ!
МАША И МЕЧОКА: най-смешните епизоди

Купи билетГодина: 2012
Продукция: Европейска

23, 27, 29, 31 декември - зала "Европа" - 11 ч.
24 и 28 декември - зала "Европа" - 13 ч.
25 декември - зала "Европа" - 15 ч.
26, 30 декември - зала "Европа" - 16 ч.

„МАША И МЕЧОКА: най-смешните епизоди“ – детски анимационен филм на Русия
76 мин., компилация от 12 епизода, 
прожекция на 2D

Дублиран на български език

Режисьори: Олег Кузовков, Илия Трусов, Наталия Малгина, Олег Ужинов, Роман Козич, Владислав Байрамгулов, Георгий Орлов, Андрей Беляев 

Ще видим на големия екран най-смешните епизоди от известния сериал - история за приятелството между кипящото от енергия момиченце Маша и ветерана на цирковия труд Мечока. Всичко започва с незаконното проникване на първата в частната собственост на втория. Той опитва, но така и не успява да я изкара оттам и оттогава стоически понася „безумствата“ на младата експериментаторка, която никога не би пропуснала възможността да командва такъв голям и силен, но и много добър звяр.

Маша бързо се сприятелява с всекиго, когото срещне по пътя си, и изобщо не обича да си стои вкъщи. На Мечока пък понякога му се иска да остане сам - но откакто я познава, почти не се сеща за това. Каквото и да става, той няма да позволи на никого да обиди Маша!

Цени на билетите: 6 лв. редовен, 5 лв. намаление за учащи и пенсионери

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички