Зареждам...
* От 15 февруари гледайте във ФКЦ НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ „ГРЕШНИЦИ“! *** ПОДАРИ С ЛЮБОВ ЛЮБОВТА КЪМ МУЗИКАТА – 110 лв. ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ ЛУКСОЗНИ ПОКАНИ ЗА ДВАМА за концерта на МАРИО ХОСЕН И ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР - 24.03.2019г.! *** ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА ЗА ПЪРВИТЕ 100 БИЛЕТА - ОТСТЪПКА ОТ 10 ЛВ за Виолончелов квартет РАСТРЕЛИ - От Брамс до Бийтълс на 12 април!***
МАММА МИА! Мюзикъл на Софийска опера и балет в курорта АЛБЕНА
30 декември 2018 - 17 часа - вариете театър  АЛБЕНА

МАММА МИА! Мюзикъл на Софийска опера и балет 

 
Хитовият спектакъл на Софийската опера и балет ще гостува за новогодишните празници в Албена. Световният мюзикъл „Mamma Mia”, спечелил симпатиите и уважението на меломаните с музиката на шведската поп-група АВВА ще бъде представен във Вариете театър Албена на 30 декември от 17:00 ч.
Незабравими емоции у публиката в навечерието на Нова година, създавани от  невероятната актьорска игра и вечната музика на АВВА, обещават режисьорът – академик Пламен Карталов и екипа му на зрителите на мюзикъла „ Мamma Mia ” в Албена.
            Билети за спектакъла ще се продават на albena.bg, operasofia.bg,  eventim.bg, касата на Фестивален и конгресен център Варна, ДКС Варна и на 070012110.
Цените на билетите варират от 80 до 35лв., в зависимост от позицията и видимостта на мястото.

            „ Мamma Mia ” е история за стремежа на едно момиче да намери баща си, когото не познава за да я отведе до олтара, както повелява сватбената традиция. Софи кани на гръцкия остров, където живее с майка си Дона,  известна в миналото певица – трима мъже от миналото и. Така Софи очаква да научи дали Сам, Бил или Хари е нейния баща.
Ролята на Софи, академик Пламен Карталов поверява на Весела Делчева, а в ролята на майката Дона публиката ще гледа Люси Козарева, която участва и в най- известните мюзикъли – „ Евита ”, „ Котки ”, „ Булевардът на  залеза”, изпълнява и роли в опери на  Дж.Росини и Ж.Бизе. Влади Михайлов, познат на публиката с участието си в групите „ Сленг ”, „ Сафо” и „ Equinox ”, ще играе Сам – един от бащите на Софи, а другия баща Бил – популярния български актьор Николай Сотиров.

                Спектакълът се представя за първи път на морска сцена - в Албена на 30 декември от 17:00 часа във вариете театър Албена! Всички са поканени!Билети на касата на ФКЦ и онлайн www.fccvarna.bg
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички