Зареждам...
МАГИЯ ПО КОЛЕДА С АСТОР И АНГЕЛ ЗАБЕРСКИ БРАС БЕНД
МАГИЯ ПО КОЛЕДА С АСТОР И АНГЕЛ ЗАБЕРСКИ БРАС БЕНД Е ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ

За ученици билетите ще се продават със значителна отстъпка и няма ограничение в броя деца, които заедно с мама и татко или с баба и дядо ще посетят този джазконцерт-спектакъл.

Ще чуем най-популярните коледни мелодии в аранжимент на Ангел Заберси и най-вече – ще бъдем свидетели на новогодишните магични фокуси и изненади на великолепния невероятен илюзионист номер едно АСТОР

На 9-ти декември в зала едно на Фестивален и конгресен център – Варна предстои приказно красив концертен спектакъл с много подаръци и новогодишни ефекти, който ще бъде атрактивен за всички поколения наведнъж.
АСТОР е най-очакваният маг в света на децата, а и на големите, така че, разчитаме на гарантирано празнично настроение и най-вече на магията на Коледа, за да съпреживеем заедно музика и мистика настроение.
АСТОР не само ще влезе в роля, но и ще раздаде подаръци, така, както само той може да го направи - с тънкости и трикове, с фокуси и чудеса.
Ангел Заберски-син е в ролята на композитор и диригент на септета, който ще създаде своеобразна музикална среда на сюжета. Очаквайте АВТОРСКА, а не комерсиална музика, поднесена НА ЖИВО, а не на запис, с ОБРАЗОВАТЕЛНИ моменти за малки и големи - всичко това по посока сцената ДА ВЪЗПИТАВА подрастващото поколение, а защо не и техните родители?! На сцената с маестрото ще чуем още – Стоян Янкулов/Стунджи – ударни, Борис Таслев/контрабас, Михаил Йосифов/тромпет и още популярни имена от брас секцията на Заберски.

Фестивален и конгресен център – Варна Ви предлага спектакъл, който да съчетава две, та дори и ТРИ ПОКОЛЕНИЯ в една зала - една магична предколедна музикална приказка, в синкретично, живо и истинко изкуство, което днес все по-трудно се реализира, в конкуренция с лесно произвежданите постпродукции без импровизация, без авторство и без сътворяване на живо на сцена.

"МАГИЯ ПО КОЛЕДА" Е АВТОРСКИ СПЕКТАКЪЛ, ПРОДУЦИРАН ОТ ФКЦ-ВАРНА КАТО НОВОГОДИШЕН РЕВЕРАНС КЪМ ВЯРНАТА ВАРНЕНСКА ПУБЛИКА!


"МАГИЯ ПО КОЛЕДА" Е АВТОРСКИ СПЕКТАКЪЛ, ПРОДУЦИРАН ОТ ФКЦ-ВАРНА КАТО НОВОГОДИШЕН РЕВЕРАНС КЪМ ВЯРНАТА ВАРНЕНСКА ПУБЛИКА!
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички