Зареждам...
ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ на Асоциация "Българско психоаналитично пространство", 12-14 юли
12-14 юли 2019 - зала 4 - 10 часа 

Повече тук

За пета поредна година Асоциация "Българско психоаналитично пространство" организира във Варна ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ. Тази година темата е: “Прием и слушане на детето в институция".

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви поканим на лятно училище за работата с деца, което ще се проведе за пета поредна година в град Варна. Темата тази година е: "Прием и слушане на детето в институция". Училището е организирано от АБПП, съвместно с френската асоциация "Еспас аналитик - Париж".

Тази година ни очаква богата лекционна програма, като от френска страна ще чуем Патрисия дьо Рувре и Фредерик де Ривоар, които ще споделят с нас своя опит от работата си по посрещане на децата и техните семейства в ИРАЕК - една институция за здравна превенция във Франция. В следващите дни от училището ще чуем и своите колеги, работещи в България. С изложения ще участват д-р Десислава Гъдева, д-р Пламен Димитров, доц. Диана Циркова, Мимоза Димитрова, Рая Стефанова, Елена Дросева, Ирина Калчевска, Ели Георгиева, Милица Гечева, Венцеслав Вътов и Моника Богданова, които също ще ни споделят своя опит.

За повече информация, както и пълна програма на лятното училище, следете събитието, както и страницата на АБПП в Интернет:
https://espacepsy-bg.org/events/summer-school-2019/

 

 
 
 
 
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички