Зареждам...
*** VARNA INTERNATIONAL ACADEMY И ПЪРВИТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ ЗА ПРЕМИЕРНИ ЗАГЛАВИЯ *** ОТ 28 МАЙ СЕДМИЦА НА ИСПАНСКОТО И ИБЕРОАМЕРИКАНСКОТО КИНО***НА 2 И 5 ЮНИ ОТ 14 Ч. – „ТРИ СЕСТРИ“ НА ЧЕХОВ – СПЕКТАКЪЛ НА РУСКИ, ЖЕСТОМИМИЧЕН ЕЗИК, СЪС СУБТИТРИ НА РУСКИ, БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ***НА 8 ЮНИ ОТ 14 ч. И 18 ч. НАЦИОНАЛНИЯТ ТЕАТЪР - ЛОНДОН НА ЖИВО:ПРЕДСТАВЯ „ХЕДА ГАБЛЕР" ОТ ХЕНРИК ИБСЕН***„МЕТРОПОЛИТЪН ОПЕРА“ НА ЖИВО ОТ НЮ ЙОРК ПРЕДСТАВЯ„БОХЕМИ“ ОТ ДЖАКОМО ПУЧИНИ НА 14 ЮНИ ОТ 19 Ч.***
КРАСИВИЯТ СЕЗОН

Купи билетГодина: 2015
Продукция: Европейска

9 юни - зала 5 - 14 ч.

"КРАСИВИЯТ СЕЗОН" - игрален филм на Франция, 2015, 105 мин.

Режисьор: Катрин Корсини
В ролите: Сесил дьо Франс, Изия Егелин, Ноеми Лвовски и др.
 
Любовта между две жени може да бъде не само секси, но и съвсем истинска и затрогваща.
Ситуирана между идиличната френска провинция и улиците на Париж през 70-те години, Катрин Корсини разказва историята на 20-годишно фермерско момиче, чиято хомосексуалност провокира гнева на родителите й традиционалисти, които очакват тя да се омъжи за местно момче. Делфин предприема голяма промяна в живота си, като решава да се премести в столицата. Успява да си наеме апартамент и сменя работната престилка с кожено яке.
Не след дълго Делфин е привлечена от динамичната Карол, която е начело на група феминистки. Карол си има приятел, но двете жени бързо се поддават на привличането си и стават неразделна двойка. Блаженството им е нарушено, когато бащата на Делфин се разболява тежко и тя трябва да се върне във фермата, за да се грижи за него заедно с майка си. Карол трябва да избере дали да остане в Париж или да последва Делфин.


Награди: "Люмиер" 2016 за музика, Локарно 2015 -"Variety Piazza Grande Award"
Номинации: "Сезар" 2015 за главна женска роля, за поддържаща актриса, за игрален филм.

 
Цени на билетите: 2 лв.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички