Зареждам...
*** VARNA INTERNATIONAL ACADEMY И ПЪРВИТЕ ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ ЗА ПРЕМИЕРНИ ЗАГЛАВИЯ *** ОТ 28 МАЙ СЕДМИЦА НА ИСПАНСКОТО И ИБЕРОАМЕРИКАНСКОТО КИНО***НА 2 И 5 ЮНИ ОТ 14 Ч. – „ТРИ СЕСТРИ“ НА ЧЕХОВ – СПЕКТАКЪЛ НА РУСКИ, ЖЕСТОМИМИЧЕН ЕЗИК, СЪС СУБТИТРИ НА РУСКИ, БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ***НА 8 ЮНИ ОТ 14 ч. И 18 ч. НАЦИОНАЛНИЯТ ТЕАТЪР - ЛОНДОН НА ЖИВО:ПРЕДСТАВЯ „ХЕДА ГАБЛЕР" ОТ ХЕНРИК ИБСЕН***„МЕТРОПОЛИТЪН ОПЕРА“ НА ЖИВО ОТ НЮ ЙОРК ПРЕДСТАВЯ„БОХЕМИ“ ОТ ДЖАКОМО ПУЧИНИ НА 14 ЮНИ ОТ 19 Ч.***
КОНЦЕРТ НА ТОНИ ДИМИТРОВА ЗА ТАЛАНТЛИВИТЕ ДЕЦА И МЛАДЕЖИ НА ВАРНА
25 май 2018 г - 19,00ч.
Зала 1 на Фестивален и конгресен център

Седми концерт от кампанията „За талантливите деца и  младежи на Варна” с участието на Танцово студио „КАРМА”, Балет „ТИНИТИ”   и „АРТ  – ДЕНС” ДЖУНИЪР.
Специален гост ТОНИ ДИМИТРОВА.

Кампанията подпомага талантливи деца и младежи чрез събраните средства от продадени билети. За 4 години са финансирани десетки състави като са закупени музикални инструменти, костюми, реквизит.
Финансирани са редица участия в международни и национални конкурси, от които варненските деца са завоювали завиден брой титли.
В предходните концерти от Кампанията специални гости, подкрепящи идеята на организаторите от СНЦ „За младите с любов” са били Нешка Робева, Орлин Горанов,Мариана Попова Преслава,Група «Сигнал», Валя Балканска и Славка Калчева.


25.05.2018 г. 19:00  часа.
Цена на билета : 7 лв. 
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички