Зареждам...
КОНСПИРАЦИЯ 2017 - ПРОЖЕКЦИЯ И СРЕЩА РАЗГОВОР СЪС СТОЙЧО КЕРЕВ
Година: 2017
Продукция: Българска

3 декември 2017 - зала "Европа" - 16:30 ч.

Конспирация 2017
 


Автор: Стойчо Керев
 
Сценарий: Инна Боянова, Стойчо Керев
 
Режисьори: Николай Янев, Христо Христов
 
Оператори: Красимир Димитров, Теодор Русанов, Деян Томов, Виктория Воденичарова,      Димитър Христов
 
Връзки с обществеността
Ради Георгиев
 
С участието на:
Димитър Недков, проф. Лъчезар Филипов, проф. Бойко Рангелов, доц. Веселена Вачкова, д-р Иля Прокопов, Сал Ракели, Кирил Кирилов, Дамян Попхристов
 
Продуцент
АРК - България, GKPG - Bulgaria
 
 
Анотация:
 
Светът е направляван, контролиран и въвеждан в заблуждение повече от всякога. Информация и дезинформация заливат световните новини.
 
Живеем във времето на тайните ложи и общества. На нашата планета капитали, политика и секретни организации властват безгранично. На тази плоскост се създават нации, подклаждат се войни, издигат се президенти или биват елиминирани.
 
Хората, изградили мнението си въз основа на  медии вестници, телевизия, радио, както и на училищните занятия и популярната литература, познават само незначителна част от историята. Ние все по-често се питаме - какво ни очаква през следващите няколко години?
 
Почти без изключение всички тайни се отнасят до миналото на нашата планета. Историята за възникването на човека, причината за неговата поява, НЛО и последствията от всичко това. Официалната наука няма обоснован прочит на данните за извънземни цивилизации посещавали Земята и затъва все по-често в собствените си манипулации.
 
Днес е важно да бъдем с отворени очи за укриваното знание години наред. Темата съвсем не е нова за обществото, а точно обратното. Но тя е умело направлявана и манипулирана от могъщи тайни общества. Когато става дума за древна история, българите са не по-малко дезинформирани, отколкото повечето жители на Земята. Но кое ни прави различни от всички останали народи?
 
Защо е важно да сме образовани, информирани и знаещи? Как да разгадаваме скритите послания отвъд новините? Ще преживеем ли всекидневния стрес от шокиращи съзнанието картини? “Конспирация 2017” не дава рецепта и не насажда лек. Филмът провокира към разсъждения и въпроси, защото само така ние развиваме собственото си съзнание.

 
Цени на билетите: 10 лв.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички