Зареждам...
КОЛЕДЕН СРЪЧКО 2017

Второто издание на „Коледен Сръчко“ ще се проведе от 1 до 31 декември 2017


От 1 до 31 декември във Фестивалния и конгресен център във Варна ще се проведе второто издание на хитовия фестивал за ръчно изработени изделия „Коледен Сръчко“.

На него ще се представят над 80 майстори от България и чужбина – Русия, САЩ, Украйна, Куба, Германия. Варненци и гости на града ще могат да се докоснат до ръчно изработени: Сваровски бижута и сребро, изделия от мед, ръчно изработени коледни лампи, тъкани изделия, декупаж, макреме, картини, плетива, бижута, картички и десетки други радости за окото.

Специално за най-малките във фоайето на Фестивалния и конгресен център ще има безплатен детски кът, както и Дядо Коледа, с когото ще могат да се снимат за спомен или родителите да изненадат детето си, като Дядо Коледа изкара от своя чувал коледния подарък на детето. Фестивалът „Коледен Сръчко“ ще бъде отворен всеки ден от 11 до 19 часа.


 

За кого е коледният базар "Сръчко"?

"Сръчко" е за всички любители и професионални занаятчии. На базара всеки желаещ ще може да представи своите творби. Базарът цели да даде място и възможност на всички желаещи занаятчии в България да представят своите творби.
Целта на базара е също да се популяризира българското творчество, а стремежът на организаторите е всеки желаещ на достъпна цена да може да представи своите произведения.


МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички