Зареждам...
ДВА VIP БИЛЕТА НА ЦЕНАТА НА ЕДИН за ВЕЛИКДЕНСКИ ОРГАНОВ КОНЦЕРТ НА ПРОФ. ЕБЕНБАУЕР ОТ ВИЕНСКАТА КАТЕДРАЛА "СВ. СТЕФАН" И СОПРАНОТО СУЗАНЕ КУРЦ! 9 април, 19ч. ***ГЛЕДАЙТЕ „ЛИЛИ РИБКАТА“ – БЪЛГАРСКА ФАНТАСТИЧНА ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ***ОТ 16.02 – „МАТИЛДА“ – СКАНДАЛНИЯТ ФИЛМ НА АЛЕКСЕЙ УЧИТЕЛ, ЗАСНЕТ СРЕД ЕСТЕСТВЕНИТЕ ДЕКОРИ НА САНКТ ПЕТЕРБУРГ*** СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ ВАРНА 2018 ОТ 16 ДО 23 МАРТ – БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА!***
КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ на БОЯН ДОЙЧЕВ - класическа китара
17 декември 2017 - зала "Европа" - 18:00 часа

КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ на БОЯН ДОЙЧЕВ - класическа китара


 
На 17.XII.17г. от 18:00 часа в зала“Европа“ на Фестивален и конгресен център, ще се насладим на изкуството на класическата китара в коледния концерт на Боян Дойчев. Събитието ще се осъществи със съдействието на Сдружение „Приятели на класическата Китара“ и любезните ни домакини.
 Средствата събрани от неговото провеждане ще бъдат дарени за реализирането на традиционния музикален фестивал „Дни на Класическата Китара“ – Варна, 2018.
 
Боян Дойчев е роден през 1988 г. в град Варна. Той завършва Национално музикално училище „Д. Христов“ в родния си град, както и Национална музикална академия „П. Владигеров“  в гр. София. Негови преподаватели по китара в този период са Станимир Диков, Севдалин Стефанов, Нели Недева, Росен Балкански и една от най-ярките фигури на китарата у нас г-н Любен Хараламбиев.
 
 През 2005г. Боян Дойчев е удостоен с награди за принос и общински отличия в сферата на музиката и изкуството от кмета на гр. Варна.
 Боян е оценен и с множество други международни отличия,  от които общо седемнадесет ПЪРВИ, както и други награди от конкурси в България, Румъния, Италия, Сърбия, Гърция, Македония, Германия, Хърватска и др. Той е член на управителният съвет на Сдружение „Приятели на класическата китара - Варна“ и е част от организaторите на ежегодния фестивал „Дни на класическата китара“ Варна, който има тридесет успешни издания.
 Той е ръководител и на „Китарен Център за Млади Творци“, където множество деца изучават изкуството на китарата и развиват своите артистични умения.
 Боян Дойчев е познат и желан гост на музикални събития като изпълнител, преподавател и жури. Той е педагог, ръководител на майсторски класове, семинари и академии.
 За себе си казва, че е влюбен в изкуството и във всичко българско…
 


Цена на билета: 10 лв.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички