Зареждам...
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ПРОЖЕКЦИЯТА НА „ВЕЗДЕСЪЩИЯТ“ НА 20.10 СЕ МЕСТИ В 17 ч. В ЗАЛА 1. БИЛЕТИТЕ ВАЖАТ БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА. МОЛИМ ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО!***Третото издание на кино-литературния фестивал СинеЛибри 2017 ще се проведе във Варна от 12 до 22 октомври във Фестивален и конгресен център, всеки ден от 19 ч. в зала "Европа". Билетите вече са в продажба!***От 23 до 26 октомври очаквайте за първи път във Варна фестивал за селекция от документални филми SOFIA BITING DOCS***
КАПАРО ЗА ТРИМА
19 май 2017 - зала 1 - 19:30 часа
"КАПАРО ЗА ТРИМА" - комедията на сезона идва във Варна!


Не се препоръчва за хора със слабо чувство за хумор. Преди гледане се заредете с кърпички, за да изтриете сълзите... от смях!
Нашумелият авторски спектакъл „КАПАРО ЗА ТРИМА“  е по идея на Захари Танев, Асен Кукушев и Дули Дулев.
Автор на сценария и режисурата е финалистът от предаването „Ръкописът” на БНТ Пламен Глогов.
Участват актьорите: Захари Танев, Асен Кукушев, Дули Дулев, Ева Демирева, Полина Маркова, Станислав Пеев, Константин Лунгов.
 
Безработен бизнесмен /Асен Кукушев/, упорит боксьор без слава /Дули Дулев/ и народен лечител /Захари Танев/ стават жертви на имотна измама, като са принудени да съжителстват заедно в апартамент- бивш психиатричен кабинет, докато се опитват да се справят с подлия хазяин (Станислав Пеев), бившата му жена (Ева Демирева), аресивния домоуправител- поет-багерист (Константин Лунгов) и кокетната съседка - непрактикуващ нотариус (Полина Маркова) .
Дали трябва да се спасяват от ситуацията или от самите себе си и на какъв климат вирее южноафриканската фалосовидна папрат?
Всичко това може да разберете само, ако гледате "Капаро за трима".
Капарото е най-висшата форма на доверие!
 
ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА СПЕКТАКЪЛА ТУК: 
https://www.facebook.com/kaparozatrima/?fref=ts
 
 
Продължителност на спектакъла: 2 часа


МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички