Зареждам...
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ МИХАИЛ БЕЛЧЕВ на 28 март и ТОНИ ДИМИТРОВА на 4 април!***ПРОМО ЦЕНИ -10% за ПРАЗНИЧЕН ОРГАНОВ КОНЦЕРТ НА БОЯН БЪЧВАРОВ на 30 април в зала 1 на ФКЦ! ***ПОСЛЕДНИ МЕСТА НА ПАРТЕР ЗА ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР & МАРИО ХОСЕН НА 24.03.2019!
ИСТОРИЯТА НА КРИСТОФЪР РОБИН И МЕЧО ПУХ
Година: 2018
Продукция: Друга

13, 15 август - зала "Европа" - 20 ч.
14, 16, 18, 20, 21, 22 август - зала "Европа" - 18 ч.
17 август - зала "Европа" - 20.10 ч.
19 август - зала "Европа" - 16 ч.
23 август - зала "Европа" - 18.45 ч.
 
"ИСТОРИЯТА НА КРИСТОФЪР РОБИН И МЕЧО ПУХ" - САЩ, 2018 год., 104 мин., анимация, комедия, семеен, приключенски, фентъзи


Режисьор: Марк Форстър
В ролите: Хейли Атуел, Юън Макгрегър, Бронти Кармайкъл, Марк Гейтис

Кристофър Робин (Юън Макгрегър), от работническо семейство, се среща с приятеля си от детство Мечо Пух (с гласа на Джим Къмингс), който му помага да преоткрие радостта от живота.
Едно вълшебно приключение, неподвластно на времето и обстоятелствата. Обичаната от всички история представя грабваща сюжетна линия, която крие изключителна развръзка и безкрайно много емоции за зрителите.
В трогателната продукция момчето, което познаваме от безкрайните му приключения в Голямата гора заедно с неговите любвеобилни и отдадени спътници – плюшените животни, e пораснало и изгубило посоката в живота си. Сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път трябва да дойдат в неговия свят и да помогнат на Кристофър Робин да си спомни безгрижното и любящо момче, което все още носи вътре в себе си.
Вече пораснал, Кристофър Робин е затрупан от работа, нископлатен и изправен пред несигурно бъдеще. Той има свое семейство, но работата му се е превърнала в неговия живот, поради което отделя изключително малко време на жена си и дъщеря си. Когато отново се събира с Мечо Пух, с когото дълго са били разделени и веселото им, изпълнено с прегръдки и смях детство е било забравено, приятелството им отново се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на безгрижие и детски мечти, както и за моментите, в които са правели просто нищо, а всъщност са били най-хубавото нещо.
След злополучен инцидент със служебното куфарче на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, включително Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и смело навлизат в Лондон, за да върнат обратно изключително важните изгубени вещи... защото най-добрите приятели винаги ще бъдат до теб!
Хейли Атуел играе Евелин, съпругата на Кристофър Робин; Бронти Кармайкъл е в ролята на дъщеря му Маделин, а Марк Гейтис се превъплъщава в шефа му - Джайлс Уинслоу.
Снимките са осъществени във Великобритания. Оператор е живеещият в Лос Анджелис австриец Матиас Кьонигсвизер.

Цени на билетите: 8 лв. редовен, 6 лв. намаление за учащи и пенсионери
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички