Зареждам...
*** ВЕЛИКДЕНСКИ ОРГАНОВ КОНЦЕРТ С БОЯН БЪЧВАРОВ НА 30 април в зала 1 на ФКЦ! ОЧАКВАМЕ ВИ! ***
ИСТОРИЯТА НА АББА. PS
Година: 2018
Продукция: Българска

31 август - зала 5 - 16 ч.
31 август – зала 6 – 18 ч.
 МЕЖДУНАРОДЕН ФИЛМОВ ФЕСТИВАЛ "ЛЮБОВТА Е ЛУДОСТ" 2018
СЪПЪТСТВАЩИ СЪБИТИЯ - прожекция и представяне на новата книга
на Георги Тошев - 
“МАМА МИА. ФИЛМЪТ. АББА ПРОДЪЛЖЕНИЕТО”

"ИСТОРИЯТА НА АББА. PS" - България, 60 мин.
сценарист: Георги Тошев
оператор:Румен Василев
режисьори: Георги Тошев, Явор Веселинов
 
АББА се разделят без официално "сбогом" през  1982, за да се съберат през април тази година и да запишат две нови песни. 
Продължението на филмът "Мама Миа" разпали отново АББА манията по целия свят. Техните албуми оглавиха световните класации, а музиката им звучи отвсякъде.
Какво се крие зад феномена АББА?
Филмът "Историята на АББА. PS" ни дава отговорите на този въпрос.
Като едни от големите фенове на шведската четворка, журналистът Георги Тошев и операторът Румен Василев успяха да се срещнат с Агнета, Бьорн, Бени и Ани-Фрида в годината, в която светът отбелязва 40 години от триумфа им с песента "Ватерло" на Песенния фестивал на "Евровизия" през 1974. Те са герои във филма "Историята на АББА. PS ", който ще бъде показан на 31 август в зала ....... от 16.30 часа в рамките на фестивала "Любовта е лудост".
 
Историята на АББА не е сензация! Тя е обикновена среща на необикновени таланти, които преживяват своето лично Ватерло, но не се оставят то да бъде единствено. Историята им наподобява филм. Не холивудски, а просто шведски. В нея съжителстват елементи от великата северна сага , преплитат се триумф и трагедия, богатство и бедност. Къде са днес АгнетаБьорн, Бени и Фрида, какво ги свързва и разделя ще научат зрителите на документалния филм на журналиста Георги Тошев.

Цени на билетите: 5 лв.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички