Зареждам...
ИГРАТА НА ИГРАЧКИТЕ:ПЪТЕШЕСТВИЕТО

Купи билетГодина: 2019
Продукция: Друга

ИГРАТА НА ИГРАЧКИТЕ: ПЪТЕШЕСТВИЕТО- САЩ | 2019г | 100 минути | Анимация , Детски , Комедия , Приключенски

Режисьор: Джош Кули
Сценаристи: Стефани Фолсъм, Уил Маккормак
Продуценти: Марк Нилсен, Джонас Ривера
Музика: Ранди Нюман
Озвучен от: Том Ханкс, Джоан Кюсак, Патриша Аркет, Бони Хънт, Тим Алън, Лори Меткалф.

В четвъртото приключение на Уди и Бъз  се разкрива една подарена играчка - Бо Пийп. Играчките се връщат с нови и вълнуващи истории за приятелство, любов и принадлежност.

Уди винаги е бил сигурен в своето място на този свят и в това, че негов приоритет е да се грижи за детето, на което принадлежи, независимо дали това е Анди или Бони. Един ден Бони донася нова играчка в стаята си – направеният от нея Виличко, който определя себе си като „боклук“, а не като играчка. Уди се нагърбва с отговорната задача да му покаже защо трябва да приеме това, че е играчка.

Когато Бони взима цялата банда на семейната екскурзия, Уди внезапно се отклонява, което му носи среща с отдавна загубената му приятелка – пастирката Бо Пийп. След годините, в които се е грижила сама за себе си, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, вече не отговарят на деликатната й порцеланова облицовка. Уди и Бо разбират, че вижданията им по отношение на живота като играчка са тотално различни, но скоро откриват, че това е последната им грижа.

(дублиран на български език)


Цени на билетите: 8 лв. редовна цена, 6 лв. намаление за учащи/пенсионери.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички