Зареждам...
***КИНОМАНИЯ 2017 ОТ 17 ДО 30 НОЕМВРИ*** ПРИ ПОКУПКА НА 7 ИЛИ ПОВЕЧЕ РАЗЛИЧНИ ФИЛМОВИ ЗАГЛАВИЯ ОТ КИНОМАНИЯ ПОЛУЧАВАТЕ 2 лв. ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ВСЕКИ БИЛЕТ*** НА 25 НОЕМВРИ ИЗВЪНРЕДНИ ПРОЖЕКЦИИ НА „В СВЕТА НА ГИВЪН“ от 17 ч. и от 19 ч.***НЕ ПРОПУСКАЙТЕ на 17 декември РИШАР ГАЛИАНО СОЛО-ОТ БАХ ДО ПИАЦОЛА! ***
ЖИВОТЪТ - ОТВОРЕНА КНИГА ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК

18 юни - зала "Пресцентър" - 16 ч.

ЖИВОТЪТ - ОТВОРЕНА КНИГА ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК

Семинар

Специален гост от Русия лекторът и био енерго терапевт Наталия Костадинова


Как можем да включим медитацията, йогата и правилното дишане в ежедневния ни ритъм на живот?! Как да поддържаме добро психическо, емоционално и физическо здраве? 
Отговори на тези и още въпроси, свързани с доброто здраве, позитивните мисли, изчистването на ежедневното напрежение, следването на интуицията и разчитането на знаците в живота, ще намерим и обсъдим тук!ГОСТ ЛЕКТОРЪТ ОТ РУСИЯ НАТАЛИЯ КОСТАДИНОВА ПРЕДСТАВЯ ТЕМАТА

„ЖИВОТЪТ – ОТВОРЕНА КНИГА ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК“
 

За първи път тази година във Варна и в Бургас се провежда семинар на тема „Животът – отворена книга за всеки човек“. Темата за живота и неговата същност е обширна и може да бъде разглеждана от много страни. Гост лекторът био енерго терапевт от Русия Наталия Костадинова гостува на 18 юни във Варна, за да представи своята теория за човека като основна структурна единица на обществото и темите, които засяга този въпрос, на базата на дългогодишния си опит като терапевт, медик и психолог.
 

Всеки от нас си задава въпроси за смисъла на живота, за интуицията, за знаците и съвпаденията, които насочват пътя ни в определена посока. На тези и на още теми можете да научите отговорите и да чуете една нова и в същото време стара, колкото света, теория.
 

Основните точки, по които се движи темата за човека и неговото място във вселената и по-тясно в обществото, са:
Човекът – изграждане в материално и енергийно отношение; Взаимодействия и взаимовръзки между материя и енергия в човека; Адептът – понятие и съдържание; Информационна банка; Как се свързва адептът с нея и по какъв начин получава чиста информация; Интуиция, сетивност, свръхсетивност, ясновидство; Какво е интуиция и как да я управляваме, развиваме и използваме; Каква е връзката и зависимостта между интуиция и свръхсетивност; Ясновидството като следствие на свръхсетивната интуиция.

 

Няма въпроси без отговори. Всеки един човек усеща себе си най-добре, въпросът е до колко се обръщаме към себе си и вярваме на усещанията си.
 

МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички