Зареждам...
*** САМО НА 21 ЯНУАРИ В ЗАЛА 1 ЧУЙТЕ "ЗВУЦИ ОТ ЗЕМИТЕ НА ГАНСУ" ПО ПОВОД КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА! * ПЪРВИ ПРОМОБИЛЕТИ НА ЦЕНА -10 лв. за МАРИО ХОСЕН & ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР - 24 март 2019г.
ГЛОРИЯ И СИМОНА ЗАГОРОВА
21 април 2018 г.
19:00ч.
ФКЦ-Варна
Зала 1


След близо 10 години една от най-успешните певици в новата музикална история на България – ГЛОРИЯ, се завръща на сцената във Варна, този път със своята дъщеря СИМОНА ЗАГОРОВА.
Предстои уникално и изключително емоционално преживяване с няколко часа българска музика, много настроение и оригинална хореография, подготвени за вярната варненска публика. Очаквайте и специалнотоучастие на танцова формация „Етноритъм“ заедно с танцьорите на атрактивния балет Fame.

Утвърден професионалист и изпълнител, превърнал се в еталон за качество, ГЛОРИЯ ще зарадва почитателите си с най-обичаните хитове, наложили се през годините като емблеми в българската музика. Планирани са много изненади, като специално място в програмата ще бъде отделено и на любимия на всички български фолклор. ГЛОРИЯ ще събуди патриотичните чувства в публиката с изпълнения на мелодии от албума „Пътеки“, популярни песни и нови авторски композиции върху фолклорни мотиви, всичко това съпроводено от майсторските изпълнения на „Етноритъм“.

СИМОНА ЗАГОРОВА - дъщерята на ГЛОРИЯ и полуфиналист в телевизионния формат "Гласът на България", е нова емоционална линия в концертния спектакъл. Както публиката определи, СИМОНА се отличава с прекрасни гласови данни, цветна бленда и запомнящ се тембър, представител на най-новото поколение български музикални таланти!

Подарете си един истински музикален празник и няколко часа споделени емоции с ГЛОРИЯ и СИМОНА ЗАГОРОВА!

21 април 2018 г.
19:00ч.
ФКЦ-Варна
Зала 1
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички