Зареждам...
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ МИХАИЛ БЕЛЧЕВ на 28 март и ТОНИ ДИМИТРОВА на 4 април!***ПРОМО ЦЕНИ -10% за ПРАЗНИЧЕН ОРГАНОВ КОНЦЕРТ НА БОЯН БЪЧВАРОВ на 30 април в зала 1 на ФКЦ! ***ПОСЛЕДНИ МЕСТА НА ПАРТЕР ЗА ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР & МАРИО ХОСЕН НА 24.03.2019!
ГЛОРИЯ БЕЛ
Година: 2018
Продукция: Друга

17 ноември - зала "Европа" - 17:30 ч.

КИНОМАНИЯ 2018
"ГЛОРИЯ БЕЛ" - Чили, САЩ, 2018, 102 мин,

Режисьор и сценарист: Себастиан Лелио
В ролите: Джулиан Мур (Глория Бел), Джон Туртуро (Арнолд), Майкъл Сера (Питър), Брад Гарет (Дъстин), Карън Писториус (Ан), Барбара Зукова (Мелинда)

Тазгодишният носител на “Оскар” за чуждоезичен филм, чилиецът Себастиан Лелио, прави римейк на филма си, който спечели международно реноме – Глория (2013), като пренася перипетиите на главната героиня в Лос Анжелис и кани неподражаемата Джулиан Мур за главната роля.

Глория обожава своите пораснали деца Питър и Ан, но й е по-интересно да бъде нещо повече от баба. Тя предпочита да прекарва вечерите си, танцувайки в клубове за необвързани, надявайки се да срещне подходящия мъж. И сякаш всичко си идва на мястото, когато Глория се запознава с Арнолд, който се увлича по сияйната й усмивка и съзира красотата зад големите й очила. Но той си е позволил да зависи твърде много от бившата си съпруга и порасналите си дъщери, и изглежда не знае как да се отърси от миналото си.

Извличайки завладяваща енергия от новите си актьори и локации, Лелио следва Глория, докато тя се лута из любовта на средна възраст, за да установи какво всъщност иска. Всички можем да сипматизираме на Арнолд – Туртуро никога не е бил по-комично уязвим, но именно Глория е по-енигматичният персонаж. Подходът на Мур към героинята й е същинско откровение: докато удържа волния дух на Глория и копнежа й по обвързване, тя всъщност открива удоволствието да танцуваш сам.

Диана Санчес

Цени на билетите: 8 лв. редовна, 6 лв. намаление за учащи/пенсионери
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички