Зареждам...
ВЧЕРА СИ Е ЗА ВЧЕРА

Купи билетГодина: 2019
Продукция: Европейска

ВЧЕРА СИ Е ЗА ВЧЕРА- Великобритания | 2019г | 116 минути | Комедия , Музикален , Фентъзи

Режисьор: Дани Бойл

Сценарист: Ричард Къртис 
В ролите: Химеш Пател, Лили Джеймс, Ана де Армас, Кейт Маккинън, Ед Шийрън, Джоел Фрай 
Продуценти: Дани Бойл, Тим Бевън, Ерик Фелнър, Ричард Къртис, Бърни Белю, Матю Уилкинсън 

Един музикант осъзнава, че е единственият човек на Земята, който помни Бийтълс. В този алтернативен свят великите "The Beatles" не съществуват... но има музика, мечти, приятелство и дълъг път към голямата любов.
Джак Малик (Химеш Пател) е певец и композитор от малък крайморски английски град, мъчещ се да пробие. Успехът му се изплъзва въпреки постоянната и твърда подкрепа от страна на най-добрата му приятелка от детските години - Ели (Лили Джеймс). След странен инцидент с автобус по време на глобално спиране на тока и като излиза от кома, той се оказва единственият човек на света, който си спомня за съществуването на любимите му Бийтълс. Джак бързо се превръща в суперзвезда, изпълнявайки парчетата на най-великата група на всички времена пред публика, която ги чува за първи път, около него се разгаря истинска истерия! Не без усилията на хладнокръвната му американска агентка Дебра (Кейт Маккинън) с желязна маркетингова стратегия.
Покрай внезапната му слава, има опасност Джак да загуби Ели, която винаги е вярвала в него. Той трябва да се върне към своите корени и да докаже, че всичко, от което се нуждае, е единствено любовта й.
Във филма са включени нови версии на хитовете на "Бийтълс", записани от Химеш Пател. Съществена част от историята е поверена на реалната световна суперзвезда Ед Шийрън, който влиза в ролята на самия себе си - той е човекът, който подава ръка на Джак и го извежда на световната сцена. Донякъде е описан пътят на самия Шийрън към славата. Лентата е направена с благословията на членовете на "Бийтълс" сър Пол Маккартни и Ринго Стар, както и на наследниците на Джон Ленън и Джордж Харисън.


Цени на билетите: 8 лв. редовна цена, 6 лв. намаление за учащи/пенсионери.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички