Зареждам...
*** САМО НА 21 ЯНУАРИ В ЗАЛА 1 ЧУЙТЕ "ЗВУЦИ ОТ ЗЕМИТЕ НА ГАНСУ" ПО ПОВОД КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА! * ПЪРВИ ПРОМОБИЛЕТИ НА ЦЕНА -10 лв. за МАРИО ХОСЕН & ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР - 24 март 2019г.
ВРАГОВЕ
Година: 2017
Продукция: Българска

1 и 7 юни - зала 6 - 20 ч.
3 юни - зала 6 - 19 ч.
4 и 6 юни - зала 6 - 18 ч.

"ВРАГОВЕ" - България, 2017 год., 101 мин., военен, драма, черно/бял

Режисьор:
 Светослав Овчаров
С участието на: Асен Блатечки, Иван Бърнев, Валентин Ганев, Христо Ушев, Стефан Мавродиев, Леарт Докле, Димитър Овчаров

По действителен случай.
Действието се развива по време на Балканската война. Български войници се срещат с техните турски противници. Не закъснява и големият въпрос: могат ли противоречията между българите да се окажат по-силни от омразата към враговете?
През пролетта на 1913 г. българската армия вече е претърпяла неуспеха на атаката на Чаталджа и устремът й е спрян. В Мраморно море стои един турски крайцер и засипва със снарядите си българските окопи. Корабът е извън обсега на българската артилерия. Тогава се взима решение една лодка да се превърне в жива торпила и с нея да бъде унищожен броненосецът. С тази отговорна задача се нагърбват 7 български военни - различни по чин, произход и образование. Всеки със своя характер. Ражда се ударен отряд - "великолепна седморка", която е готова да се жертва, за да извърши подвиг
Но точно в решаващия момент се случва нещо неочаквано... По пътя се сблъскват с турски войници, които от врагове стават техни съюзници - а противоречията между българите могат да се окажат по-силни от омразата към враговете. 
Един мъжки филм, без нито една женска роля.

Цени на билетите: 8 лв. редовен, 6 лв. намаление за учащи и пенсионери
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички