Зареждам...
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ МИХАИЛ БЕЛЧЕВ на 28 март и ТОНИ ДИМИТРОВА на 4 април!***ПРОМО ЦЕНИ -10% за ПРАЗНИЧЕН ОРГАНОВ КОНЦЕРТ НА БОЯН БЪЧВАРОВ на 30 април в зала 1 на ФКЦ! ***ПОСЛЕДНИ МЕСТА НА ПАРТЕР ЗА ВИЕНСКИ КАМЕРЕН ОРКЕСТЪР & МАРИО ХОСЕН НА 24.03.2019!
ВКЪЩИ ВСИЧКИ СА ДОБРЕ
Година: 2018
Продукция: Европейска

18 ноември - зала "Европа" - 20:00 ч.

КИНОМАНИЯ 2018
"ВКЪЩИ ВСИЧКИ СА ДОБРЕ" - Италия, 2018, 105 мин

Режисьор: Габриеле Мучино
В ролите: Стефано Акорси (Паоло), Пиерфранческо Фавино (Карло), Стефания Сандрели (Алба), Клаудия Джерини (Беатриче), Каролина Крешентини (Джиневра), Валерия Соларино (Елетра), Джампаоло Морели (Диего), Сабрина Импачаторе (Сара), Елена Кучи (Изабела), Джанмарко Тоняци (Рикардо), Масимо Гини (Сандро), Ивано Марескоти (Пиетро), Джулия Микелини (Луана), Сандра Мило (Мария)

Неочаквана буря изненадва членовете на голяма фамилия, събрали се да отпразнуват 50-годишнината от сватбата на своите родители на остров Иския. Цялото семейство е принудено да живее под един покрив в продължение на две денонощия, което води до избухването на отдавна потискани конфликти.
Съдбите на братя и сестри, братовчеди и племенници се преплитат необратимо. Изплуват забравени свади от миналото, възпламеняват се нови несъгласия и се очертава бъдеще, несигурно за всеки от присъстващите. Островът се преобразява в лабиринт от страсти. Всеки от героите трябва да преосмисли своите персонални, сантиментални, семейни и професионални обвързаности.

Цени на билетите: 8 лв. редовна, 6 лв. намаление за учащи/пенсионери
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички