Зареждам...
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, ПРОЖЕКЦИЯТА НА „ВЕЗДЕСЪЩИЯТ“ НА 20.10 СЕ МЕСТИ В 17 ч. В ЗАЛА 1. БИЛЕТИТЕ ВАЖАТ БЕЗ ПРЕЗАВЕРКА. МОЛИМ ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО!***Третото издание на кино-литературния фестивал СинеЛибри 2017 ще се проведе във Варна от 12 до 22 октомври във Фестивален и конгресен център, всеки ден от 19 ч. в зала "Европа". Билетите вече са в продажба!***От 23 до 26 октомври очаквайте за първи път във Варна фестивал за селекция от документални филми SOFIA BITING DOCS***
ВИРТУОЗИТЕ НА ХАРМОНИКАТА
29 май - зала 1 - 19: 30 ч.

ВИРТУОЗИТЕ НА ХАРМОНИКАТА

На 29 май  2017 година от 19.00 часа часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Варненската  публика ще се наслади на концерта „Виртуозите на хармониката" със солисти Владимир и Веселин Лечеви, известни като дует Лечеви.
 
Като дуо баща и син Лечеви свирят повече от 20 години и изправят на крака публиката в България и чужбина.
 
У НАС СТАВАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОПУЛЯРНИ КАТО ФИНАЛИСТИ НА ФОРМАТА „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ" и доказват, че устната хармоника не е просто детска играчка, а уникален инструмент с богато звучене и неограничени възможности.
 
Под диригентската палка на маестро Левон Манукян и съпровода на Симфоничен оркестър Шумен ще прозвучи  филмова музика / „Имало едно време на запад...", „Кръстникът", „Ромео и Жулиета" и др./ , китка кънтри,  фолклорна музика, класически произведения като Либер танго на А. Пиацола, Унгарски танц №5 на Брамс, както и откъси от мюзикъли и вечни световни хитове. 
 
Два часа изненадите не спират .
 
В програмата са включени и ученици от клуб „Устни хармоники" при ОДК гр. Шумен. На пианото свири Георги Милтиядов.
МЕСЕЧЕН КАЛЕНДАР
Новини / виж всички